CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Davant d’una vaga majoritària treball cita al comitè de vaga de sanitat a les 15h

Dimecres, 10 març, 2021

Ja ha començat la Vaga General de Sanitat i Serveis a Catalunya.
 
Tot i els abusius serveis mínims que ens ha decretat el Departament de Treball de la Generalitat, la Vaga està sent un èxit. Ens arriba d'alguns responsables de departament que no es veuen en cor de dir que no poden donar la possibilitat de fer vaga a la plantilla, que ho demana de forma massiva. Hospitals com Bellvitge a Hospitalet, o al Joan XXIII a Tarragona o el Plus de Valls estan tenint seguiments molt alts i concentracions programades i espontànies de la plantilla que no han pogut fer la vaga per ser serveis mínims. Hi ha concentracions de treballadors/es a totes les 4 províncies de Catalunya i també en daltres poblacions com Mollet, Sabadell, Reus, Olot o Palafrugell. A Barcelona més de 2000 persones s'han agrupat en manifestació per Via Laietana. Davant d'una vaga majoritària treball ha citat al comitè de vaga a les 15h. 
 

Fa un any que va començar la Pandèmia, però portem mes de 10 anys de retallades. Tant del sistema de Salut i de serveis com dels drets laborals dels treballadors i treballadores que el formen.

Desprès de mes de deu anys de maltractament laboral vam demostrar, una vegada més, que érem professionals i no vam pensar ni un moment en les condicions que teníem. Ara però si, ara ha arribat el moment de pensar-hi  i és el moment de dir PROU. Prou a tanta precarietat, prou de disculpes davant dels pacients per gestions nefastes, prou hores de servei altruistes, prou jornades sense fi, prou precarietat, prou salaris de miseria.

I sobretot prou de jugar amb els nostres sentiments, vers la nostre professionalitat i humanitat, prou de jugar amb la Salut de totes, Prou! #EstemFartes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No anomenarem a tots els sectors que formen part del sistema de salut i serveis.  Es la primera vegada que estem tots junts! I exigim que ens escoltin! No podem més i no volem continuar treballant disminuint la qualitat cap a les persones. No acceptarem posar el capital per davant de les persones. 

Això es el principi d'una lluita que per part de la CGT no pararà fins que tant treballadores i treballadors com pacients rebin els drets que els pertocquen.

Visca la lluita obrera i Salut.

Contactes:
Barcelona
Maribel Ramírez 610771935
Luis San Martín 606229511
Girona: Suso 699 62 93 52
Lleida: Sergi 678069079
Tarragona: Ferran 661161872
 
 

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció