CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Davant la repressió i el silenci, Lluita i crida! Acte el 29 d’abril i Manifestació l’1 de maig a Mollet del Vallès

Dimarts, 28 abril, 2015

Aquest 1r de Maig hem vist, com cada any, les companyes i companys que generosament aportaven el seu temps, el seu esforç, la seva intel·ligència, per organitzar les diverses activitats i actes per commemorar el 1r de Maig. Activitats que van des de carregar amb cartells i octavetes, dissenyar-les, enviar a impremta, tallar-les, redactar comunicats, pintar pancartes, recórrer els carrers i polígons enganxant cartells, a primeres hores del matí oa últimes de la nit, repartint octavetes cara a cara en les portes de les estacions de tren de la comarca, al mercat setmanal, en els llocs de treball, o fins i tot acudir a algun mitjà de comunicació on se sol·licitava la presència del nostre sindicat, llevant hores a la parella, a la família i al descans.

En aquestes ocasions moltes vegades deixem de ser els individus conscients que som, per mudar a alguna cosa molt més valuós, ric i múltiple: passem a ser col·lectiu conscient.

Per què ho faran? es pregunta més d'un incrèdul. Ho fem per utopia, que ens mou des del nostre interior en la convicció que canviar cap a un món lliure és la nostra única possibilitat. Ho fem per ràbia, per creure que és possible arrasar amb aquest sistema capitalista maleït. Ho fem per necessitat, perquè la desestructuració social que ens imposen ens porta a creure en l'organització, en l'únic ordre possible, un ordre llibertari i igualitari. I ho fem per amor, per treure les forces per lluitar per nosaltres mateixos com a treballadors, com a éssers lliures i pensants, però també pels nostres semblants, per la nostra classe obrera i per totes les classes explotades del món.

Solidaritat per resistir i també per fer un pas més enllà, per al dia en que deixarem de només resistir al poder i avançarem cap a la col·lectivització i l'assemblea lliure i alliberadora. Aquesta és una de les tantes cares que li coneixem a la solidaritat, la qual sorgeix i es multiplica cada 1 de Maig, viatjant a aquella comarca on els companys i companyes necessiten una mà, que l'endemà es reflecteix en la mà que ens donen ells mateixos o altres, perquè la solidaritat pren mil rostres per ser l'essència mateixa de la nostra classe.

I el fruit de tota aquesta solidaritat, d'aquest treball multiforme i constant durant dies de companyes i companys, és la nostra presència en els carrers i les places, aquests espais on nosaltres el poble som des de sempre, som crit i som lluita, presència combativa i transformadora, som resistència i som atac.

Des dels nostres pobles i comarques també cridem ben alt i fort, nosaltres també vam prendre la plaça per un instant i insistim que més enllà de l'atracció lluminosa i agitada que té la ciutat, és molt important fer actes, manifestacions i presència a les places i carrers de les nostres comarques, els espais on vivim i on molts de nosaltres treballem, perquè justament el que reivindiquem i pel que lluitem és per conquerir els espais que ens pertanyen com a poble treballador, volem conquistar els camps, però només per a deixar-los nets i lliures a la seva pròpia naturalesa, volem ballar a les places i carrers dels nostres pobles i ciutats comarcals, els mateixos carrers i places on plantem cara dia a dia, solidàriament, per transformar radicalment la societat, per acabar amb el capitalisme assassí, per néixer, cridar, viure i lluitar en llibertat.

COMUNICACIÓ CGT VALLÈS ORIENTAL


Aquest 1r de Maig, dia dels treballadors i treballadores, des de la CGT Vallès Oriental ens mobilitzem contra la repressió de la protesta social i la dissidència, contra la Llei Mordassa, les multes, presó i el silenci que se'ns pretén imposar, tant des de l'Estat espanyol com des de la Generalitat, model i justificació que pretenen utilitzar també aquests empresaris sense escrúpols que es senten encoratjats i sense límits en les seves ànsies de benefici, explotant cada vegada més i pretenent a més el nostre silenci.

Doncs no ens espanten, perquè en la història de la lluita de la nostra classe treballadora contra el capitalisme mil vegades ens van reprimir i mil vegades vam tornar a enfrontar-los.

Per això el 1r de Maig, dia de la classe treballadora, com durant tot l'any, cridem a la lluita social ia cridar ben fort, perquè se'ns senti, per dir NO a les seves reformes laborals, NO a la precarietat laboral i les ETT, NO a la explotació en totes les seves formes, i en definitiva, NO a aquest sistema capitalista que centra sobretot en els números i els diners, exprimiéndonos a nosaltres treballadors i treballadores.

Cap al 1r de Maig, a la feina i al carrer,

DAVANT LA REPRESSIÓ I EL SILENCI, LLUITA I CRIDA!

- 29 d'Abril a les 18.30h, acte sobre el Moviment Obrer, al local del sindicat C / Francesc Macià 51

-1 de Maig Manifestació a les 11.00h, a la Plaça Major 1 «Ajuntament

CGT VALLÈS ORIENTAL

Més informació:

- WEB CGT VALLÈS ORIENTAL

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

Attached documents