CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Davant les eleccions generals del 20N, que fàcil l’hi han posat a la CGT!

Dimarts, 6 setembre, 2011
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Així és, aquesta vegada a la CGT l'hi han posat fàcil per plantejar una campanya d'abstenció activa en aquestes pròximes eleccions generals.

No caldrà que recorri ni a la doctrina, ni a la retòrica ni al convenciment anarquista, per fer comprendre a la ciutadania d'aquest país de dipositar el vot no serveix per res, no serveix per a res als treballadors i treballadores i si permet beneficiar-se als que fan de la política la seva manera d'enriquir-se.

El moviment 15-M o el dels indignats que per al cas ve a ser el mateix, ja ho han dit moltes vegades "que no ens representen, que no". A més, aquells que són ungits per les urnes com a representants del poble en nom a una certa fórmula de democràcia, s'han permès el luxe de modificar la carta magna, traient-se de la màniga com si fossin trilers, un límit a la despesa pública.

No ens servirà cap dels partits polítics que es presenten, ja que d'una manera o altra mantenen en la votació la delegació de decisions que mai han de ser usurpades al poble en general.

Si apostem per una democràcia directa i gestionada pel poble, poc podem acceptar una delegació de funcions i poders. Sempre ho hem pregonat des de la CGT, fes que ningú decideixi per tu.

Com sempre, fem una crida a l'abstenció activa i responsable és a dir, mai permetre que les urnes esclafin nostra capacitat de reflexionar, analitzar i, per descomptat, criticar i construir aquest món nou que portem en els nostres cors.

La cirereta aquesta vegada l'han posat els titelles del veritable poder, s'han posat d'acord ZP i Mariano per reformar la Constitució, al dictat del que indiquen públicament la Merkel i el Sarcozy. Si us plau deixem-nos d'històries i, ja que si tants diners i l'hi devem als interessos que ells representen, que nomenin un delegat per aquesta península i ens estalviem totes les fastuoses despeses de les Corts i de pas de la Casa Reial, ja que realment tampoc té poder.

A la CGT se sap clarament que cap govern solucionarà el problema del treball. A la CGT sabem i proclamem des de fa temps que l'única solució és el repartiment del treball i de la riquesa. L'espiral dels diners de paper, mai crea riquesa, basant-se en l'especulació només es crea desigualtat i explotació.

Apostem per un repartiment del treball perquè tots i totes tinguem la possibilitat d'aportar el nostre esforç en aquesta nova societat que s'ha de crear repartint riquesa entre tots i totes, amb l'acord i participació activa de totes i tots.

Per aconseguir el nostre objectiu sobren els intermediaris polítics obedients de qualsevol interès menys el dels treballadors i treballadores, per això no cal ni perdre el temps per votar-los, que no ens serveixen ni ens representen.

Joaquim Garreta, Secretari d'Organització de CGT Catalunya


Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció