CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Davant les retallades i les imposicions: desobeïm per la Mercè

Divendres, 20 setembre, 2013

Cartell Mercè 2013

Diversos col·lectius, sectors en lluita i assemblees de barri reunits a l’assemblea de JuntesPodem vam decidir sumar-nos a la ja tradicional protesta de les companyes de l’assemblea del 15M del Gòtic.

El 24 de setembre, el dia de la Mercè de cada any, les principals “autoritats” del país -municipals, Generalitat, militars...- assisteixen a una missa a l’església de la Mercè.

Convidem a totes les assemblees, col·lectius, sectors en lluita i barcelonins i barcelonines emprenyades en general a participar de la protesta, aportant allò que els hi sembli convenient: pamflets propis, pancartes, cassoles, xiulets...

Quan:

Dimarts 24 de setembre a les 10h. a la basílica de la mare de deu de la Mercè: Boicot a la Missa

L’any passat, es van afegir a la protesta la gent de TMB en lluita i les Feministes Indignades, que van fer una performance en defensa del dret a l’avortament i que aquest any inicien una campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït que culminarà el 28 de setembre a les 18h. davant de la delegació del govern.

Enguany, volem repetir la jugada, però amb més força. Els motius per la protesta inicial no han deixat de créixer a tots els nivells. Les retallades, les privatitzacions, els desnonaments, els atacs als drets laborals i la repressió sindical i social, continuen. L’atur i la precarietat no baixen. La corrupció no cessa. El pla d’(ab)usos arrasa el teixit social de Ciutat Vella.

Tot deixant clar que no estem en contra de la festa, sinó de les persones i les institucions que apliquen polítiques que ens amarguen i dificulten la vida cada dia, convidem tots els moviments socials i sectors en lluita a aprofitar aquesta concentració d’alguns dels més destacats responsables de les nostres misèries per fer-los arribar en directe el nostre rebuig i la nostra ràbia.

Fer-ho amb ganes, això també és una festa!

**Es prega puntualitat doncs la missa comença a les 10.30h i les autoritats entren abans. Tenim una segona oportunitat a les 11.30h a la sortida de missa.

#JuntesPodem

http://23flluitesalcarrer.wordpress.com/

>>> Cartell en document adjunt.