CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Davant l’estat d’excepció encobert i en defensa de la llibertat. Cap a la vaga general

Dimarts, 26 setembre, 2017

Davant l'estat d'excepció encobert i en defensa de la llibertat

Cap a la vaga general

Des de la CGT Ensenyament davant els esdeveniments que s’han produït durant l’últim mes a Catalunya manifestem el nostre total rebuig a l’escalada repressiva del Govern de l’Estat Espanyol mitjançant les detencions que estan realitzant forces policials i militaritzades espanyoles, sumat a la persecució a càrrecs electes i treballadors i treballadores del sector públic i privat, a la ocupació de mitjans de comunicació i impremtes, a la prohibició d’actes i la requisa de materials pel referèndum.

Volem condemnar aquest estat d’excepció encobert, dut a terme pel govern del PP i els seus aliats.

La resposta del govern de l’estat Espanyol a l’expressió democràtica de Catalunya es més pròpia de d’èpoques passades que no d’un país que diu viure en democràcia.

A Catalunya s’està defensant la llibertat d’expressió. A la repressió I al feixisme no se’ls pot deixar passar mai i s’han de combatre des del carrer.

Fem una crida a tots els centres a convocar assemblees, claustres extraordinaris (mira com convocar un claustre), consells escolars... i posicionar-nos tots i cadascun dels centres de Catalunya contra l’actuació intolerable, autoritària I repressiva del govern de l’Estat.

Us animem a fer diverses accions, com ara concentracions davant dels centres, aturar el currículum i fer classes sobre què és democràtic i què no ho és, i sobre els Drets Humans i els Drets Socials. L’educació no pot restar al marge de la realitat que l’envolta.

També us animem a participar en reunions de zona i fer propostes de cara al 2 d’octubre i els dies posteriors, en defensa dels drets bàsics que tant ens han costat de conquerir i que ara ens volen arrabassar.

Finalment, us animem a preparar-nos per si cal endegar una vaga general i que ens exigiu exigeix a tots els sindicats i d’altres organitzacions socials estar a l’alçada, tal i com les persones treballadores ens mereixem. Creiem imprescindible donar una resposta a l’alçada de les circumstàncies com a treballadores i treballadors de l’ensenyament i convocar la població a la VAGA social i laboral davant l’escalada repressiva de l’estat que està trepitjant llibertats.

No passaran!

CGT Ensenyament
http://cgtense.pangea.org/
http://www.facebook.com/CGTENSE
https://twitter.com/CGTEnsenyament