CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

De nou guanya la plantilla de Bergé Logística de l’Arboç de la mà de la CGT

Dimarts, 8 agost, 2017

DE NOU GUANYA LA PLANTILLA DE LA MÀ DE LA CGT

El proppassat dia 27 de juliol la secció sindical de la CGT va arribar a un acord amb l’empresa, durant la mediació derivada de la convocatòria de Vaga Indefinida. Un acord en el qual s’aconsegueixen exigències històriques. Aquest acord es va ratificar per unanimitat a les Assemblees del dia 3 d’agost. En aquest acord s’aconsegueix:

* Reconeixements de deutes amb els companys.
* Lliurament de telèfons mòbils d’empresa per als companys polivalents.
* Ulleres de seguretat graduades pels companys que les necessitin.
* Donar solució a unes imputacions d’IT errònies.
* Reconeixement total de la secció sindical de la CGT.
* Readmissió del company acomiadat per denunciar a l’empresa.

A més de tot això gràcies a la denúncia del company readmès i la pressió de la CGT, l’empresa va reconèixer i va pagar un deute adquirit amb els companys d’ETT, derivada d’una mala aplicació del contracte.

Des de la Secció Sindical de la CGT volem fer pública l’actuació de la UGT: No només no ha donat suport als companys en aquest conflicte ni en cap dels anteriors, sinó que a més ha intentat fer-li el joc a l’empresa, ridiculitzant la lluita de tots. La venuda UGT ha intentat desmoralitzar i desmobilitzar a la plantilla; suposem que entre això i acoquinar algun company a base de cops de puny aconseguirà algun alliberament.

La CGT continuarà lluitant per i per a tots els companys. Continuarà lluitant contra venuts i agressors, i sobretot contra les agressions de l’empresa.

VISCA LA NOSTRA LLUITA!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!!!

Secció Sindical de la CGT a Bergé Logística

A l’Arboç del Penedès, 7 d’agost de 2017