CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Debat de la CGT al voltant del procés sobiranista, el dijous 17 de setembre a Lleida

Dimarts, 15 setembre, 2015

Catalunya i l’Estat espanyol es troben immersos des de fa uns anys en un debat sobre el dret a decidir del poble català que ens els últims mesos ha arribat a un aparent punt de no retorn. Els propers mesos semblen crucials per a que societat i institucions donin passos decisius en sentit o un altre. Més enllà de les eleccions del proper 27 de setembre, per damunt d’aquesta data, el debat està ple de matisos, conceptes, afirmacions, sentiments, opinions, posicionaments, etc.

Des de la CGT de Lleida hem cregut oportú no romandre al marge i convocar un debat públic i informal, sense ponents o experts, obert a tota l’afiliació, simpatitzants, companyes de lluita,etc.

L’objectiu no és un altre que poder debatre públicament i de manera informal sobre els diferents posicionaments, opinions i sensibilitats personals presents a la nostra organització sindical, més enllà del posicionament de la mateixa a favor del dret a decidir i l’autodeterminació dels pobles.

Així doncs, quedeu convocades totes el proper dijous 17 de setembre, a les 17h., a la cafeteria Beat, al C. Dra. Castells, nº 36. Al barri de Cappont.

Federació Intercomarcal CGT Lleida

Debat de la CGT al voltant del procés sobiranista, el dijous 17 de setembre a Lleida

https://www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/20869376854/in/dateposted-public/

Més informació:

- TWITTER CGT LLEIDA

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció