CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Debat en directe a internet sobre la jornada de lluita del 29-S amb els sindicats convocants

Dijous, 22 setembre, 2011

Tal com es va acordar a la reunió del 2 de setembre entre les organitzacions Confederals que venim buscant la Unitat d'Acció enfront de la crisi al llarg de l'estiu (CGT, CNT, SO, CSC), s'ha preparat un debat entre les mateixes que venim impulsant la mobilització del 29 de setembre.

Aquí us passem l'adreça URL des d'on s'emetrà el debat. El canal és: http://bambuser.com/channel/29s

Tindrà lloc en la seu del periòdic Diagonal el dissabte 24 de setembre des de les 18 hores fins a les 21 hores i es podrà seguir en directe a través del streaming.

Davant l'aprofundiment de les retallades, reformes i atacs contra els i les treballadores, diferents organitzacions sindicals i moviments socials estem contribuint a posar en marxa un procés de mobilitzacions que permeti a la classe treballadora enfrontar l'actual ofensiva capitalista i avançar en la conquesta de nous drets socials.

Els temes a debat seran:

Pacte de l'euro: quin tipus de política econòmica es dissenya des de l'àmbit europeu?, a qui beneficia?, quines conseqüències té sobre la classe treballadora?, quina implicació té classificar la inversió en pensions, prestacions socials i assistència sanitària com "despeses "?...

Reforma Negociació Col.lectiva: possibles conseqüències directes en les condicions laborals, repercussions sobre diferents models d'acció sindical en la negociació.

Reforma del sistema de pension: conseqüències directes en la classe treballadora amb l'ampliació del període de cotització ...

Conclusions: són les úniques mesures possibles?, a qui beneficien?, conseqüències en la classe treballadora: increment de les desigualtats socials on s'afavoreix una major diferenciació social entre cada vegada s'incrementa més el nombre de població en situació de risc social i amb més empobriment i una classe cada vegada menor i més enriquida i poderosa, possibles alternatives i estratègies de resposta i lluita davant l'actual situació socioeconòmica.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció