CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Defensem els rius dels atacs transvasistes: acte a Barcelona dijous 1 de desembre

Dimarts, 29 novembre, 2011

Cartell acte NO TRANSVASAMENT

DEFENSEM LOS RIUS DELS ATACS TRANSVASISTES

Xerrada de la Plataforma en Defensa de l'Ebre i el col·lectiu L'aigua és vida (Barcelona)
+
BALDANADA POPULAR
+
Concert de PEPET I MARIETA

DIJOUS, 1 DE DESEMBRE 2011, 20:00h.

CSA CAN VIES, C/ JOCS FLORALS 42, METRO L1 I L5 PLAÇA DE SANTS, BARCELONA

El moviment social de la Plataforma en Defensa de l’Ebre intensificat la seua lluita en diferents àmbits, en la seva intervenció ens explicaran la situació actual de la lluita antitransvasista i la situació de l’Ebre.

En aquest sentit, s'han denunciat els Pous de Vinallop, que seran utilitzats per a reforçar el transvasament del CAT, posant com a excusa les obres de descontaminació de l'Embassament de Flix. També s’està en peu de lluita contra les diferents obres que, amb els nous regadius com a pretext, serviran per a iniciar el transvasament cap al sud (a través del Canal Xerta - Sénia) o cap a l'Àrea Metropolitana (a través del Canal Segarra Garrigues), aconseguint així la interconnexió de conques. Amb tot, la Diputació de Castelló, s’està reafirmant en la demanda d’aigua i exigeix el transvasament.

Una part important de la mobilització social de les Terres de l'Ebre també va enfocada al pla hidrològic de conca, ja que no s’ha inclòs quin és el cabal mínimament ecològic en el tram final del riu. Al mateix temps, és imprescindible exigir mesures serioses per a aturar la regressió i salinització del Delta de l'Ebre, i això passa per assegurar una aportació suficient d'aigua i sediments en comptes de pretendre fer grans obres d'enginyeria.

A més, tractarem els temes referents a l’ús mercantil dels recursos, com l’aigua i de la privatització d’aquest sector a càrrec del col·lectiu L’aigua és vida.

Organitza: Jóvens de les Terres de l'Ebre

Esdeveniment al Facebook:
www.facebook.com/event.php?eid=264592156926376

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció