CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Defensem la sanitat pública: No al tancament de serveis del Hospital de l’Esperança

Dimecres, 6 abril, 2011

12i19abrilesperancaja

Davant l’anunci del tancament del serveu d’urgències del Hospital de l’Esperança (Gràcia), emmarcat en el context de retallades de la sanitat pública dutes a terme pel govern de CiU, que al mateix temps afavoreix les mútues privades, s’han alçat veus de denúncia de les veïnes i veïns afectats.

Tancament de plantes, de quiròfans, acomiadament generalitzat del personal interí i reduccions als serveis d'urgències. La retallada del Departament de Salut per a reduir el 10% del pressupost que exigeix el Govern central, uns 965 milions d'euros, suposarà tocar àrees sensibles de la sanitat pública catalana. La majoria de centres públics i concertats han presentat a la Generalitat els respectius plans que detallen com pretenen reduir la despesa. Entre ells hi ha tisorades com la del consorci que gestiona l'hospital de l'Esperança, que planteja a Salut liquidar i clausurar el servei d'urgències del centre, una mesura, que ha de ser autoritzada per la Generalitat.

Per això l’Assemblea pels Drets Socials de Gràcia convoquem Concentracions els propers dimarts 12 i 19 d’abril a les 19h davant l’Hospital de l’Esperança, al carrer Sant Josep de la Muntanya, 12, a la vila de Gràcia, Barcelona, amb el lema "No al tancament de les urgències de nit. Defensem l'Esperança pel barri".

No a la reducció de llits. No al tancament de plantes.

Sí a un servei de qualitat i públic.

http://dretssocials.wordpress.com/