CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Defensem la sanitat pública: No al tancament de serveis del Hospital de l’Esperança

Dimecres, 6 abril, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

12i19abrilesperancaja

Davant l’anunci del tancament del serveu d’urgències del Hospital de l’Esperança (Gràcia), emmarcat en el context de retallades de la sanitat pública dutes a terme pel govern de CiU, que al mateix temps afavoreix les mútues privades, s’han alçat veus de denúncia de les veïnes i veïns afectats.

Tancament de plantes, de quiròfans, acomiadament generalitzat del personal interí i reduccions als serveis d'urgències. La retallada del Departament de Salut per a reduir el 10% del pressupost que exigeix el Govern central, uns 965 milions d'euros, suposarà tocar àrees sensibles de la sanitat pública catalana. La majoria de centres públics i concertats han presentat a la Generalitat els respectius plans que detallen com pretenen reduir la despesa. Entre ells hi ha tisorades com la del consorci que gestiona l'hospital de l'Esperança, que planteja a Salut liquidar i clausurar el servei d'urgències del centre, una mesura, que ha de ser autoritzada per la Generalitat.

Per això l’Assemblea pels Drets Socials de Gràcia convoquem Concentracions els propers dimarts 12 i 19 d’abril a les 19h davant l’Hospital de l’Esperança, al carrer Sant Josep de la Muntanya, 12, a la vila de Gràcia, Barcelona, amb el lema "No al tancament de les urgències de nit. Defensem l'Esperança pel barri".

No a la reducció de llits. No al tancament de plantes.

Sí a un servei de qualitat i públic.

http://dretssocials.wordpress.com/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció