CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Deixa el teu missatge al president de Telefónica protestant pels acomiadaments que vol portar a terme

Diumenge, 8 maig, 2011

Tengo un mensaje para usted

Telefònica: beneficis amb acomiadaments

La multinacional espanyola de les telecomunicacions ha sorprès a la societat anunciant una retallada del 20% de la plantilla a Espanya, el mateix dia que informava del repartiment de 450 milions d'euros entre els seus directius.

Han estat les xarxes socials, mirall del malestar que ha generat la notícia, i milers d'internautes han expressat la seva indignació, i fins i tot, alguns, han anunciat donar-se de baixa dels serveis que presta.

Telefónica i la resta de les empreses cotitzades de l'Ibex 35, van obtenir 48.000 Milions d'euros de beneficis nets en el 2010, un 20% més que l'any anterior. Aquestes Empreses i els seus empresaris i gestors, han disminuït les seves plantilles el 2010 mentre els seus consellers, presidents i alta direcció, van percebre de mitjana en conceptes de rendes / salaris / pensions, més de 1,5 milions d'euros en el mateix any. Algun dels seus directius / consellers guanyen en una hora el que 126 treballadors perceben en un any com salaris.

És hora que Telefónica reverteixi seus beneficis a la societat de la qual els obté mantenint i creant ocupació.

CGT vol traslladar el malestar de la societat al Sr Alierta, president de l'operadora, i per això què millor dia que el de la junta d'accionistes (17 i 18 de maig) on ​​haurà d'informar del rumb de la companyia, esplèndid, pels resultats, però on també ens haurà d'explicar com una empresa amb tan elevats beneficis (10.000 milions d'euros) pretén acomiadar a la cinquena part (el 20%) de la seva plantilla a Espanya.

Delegades i delegats de CGT estaran aquests dies (fins a la celebració de la junta) en les portes d'un bon nombre de Tendes ‘Movistar’ per a informar de la situació descrita i recaptar els missatges per al consell de Telefònica. Acudirem a la Junta d'Accionistes per a traslladar el missatge del nostre sindicat i el de qui ens hagin fet arribar el seu propi.

Per això et donem l'oportunitat que tu ho facis també.

Podeu escriure un missatge de no més de 150 caràcters, que el dia de la junta d'accionistes de Telefónica la CGT traslladarà. Per enviar-lo aneu al web que us assenyalem, on hi trobareu un formulari per omplir:

www.rojoynegro.info/deja-tu-mensaje-al-presidente-telefonica