CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Del 1951 al 2012: el 10-G no agafis el transport públic!

Dimecres, 4 gener, 2012

logo-tmb51

El 10 de gener us convidem a no fer ús dels transports públics en protesta per la pujada desmesurada dels preus dels bitllets

#TMB51 és una iniciativa ciutadana que va néixer a partir d’un malestar a les xarxes socials i que va ser acollida per moltes més persones i ciutadans de l’àrea metropolitana de Barcelona arran de la notícia de la pujada desmesurada dels transports públics anunciada per l’ATM per al 2012. Ciutadans cansats i desesperats de tantes retallades que afecten la nostra vida diària, que sembla que els nostres representants no saben (o no volen) resoldre d’altra manera que no sigui la de la tisorada o la d’augmentar serveis públics bàsics – com és el cas – i amb el sacrifici d’una majoria que ja n’està tipa.

Aquest iniciativa ciutadana acull a tothom que s’hi vulgui afegir i adherir però aclarim que al darrere no hi ha ni partits ni associacions, sols ciutadans que de manera individual, a banda que facin part de col.lectius o partits, vulguin mantenir viu l’esperit d’aquella vaga que els ciutadans de Barcelona van iniciar el 1951 deixant d'utilitzar els tramvies.

També ens en fem ressò d’algunes opinions rebudes i volem comentar que sabem que els responsables de la pujada és l’autoritat ATM, i que el nom #TMB51 va ser el resultat combinat de lligar el nom genèric i més familiar pels usuaris de busos+metro+fgc i l’esperit de la vaga del 1951.

I per últim, insistir en què la força del consumidor és l’arma més potent i pacífica que tenim a l’abast, per això una ‘vaga de consum’.

La intenció d’aquest bloc ha estat donar veu a totes les opinions respecte a la gran pujada dels preus dels transports públics prevista per aquest 2012, però no podem decidir què fer, teniu moltes propostes i cada ciutadà haurà d’escollir també com actuar.

Malgrat tot, i com a gest testimonial d’allò que van realitzar els nostres avis l’any 1951, us proposem donar un primer pas per a començar una vaga de consum:

El 10 de gener us convidem a no fer ús dels transports públics, a desplaçar-vos a peu, en bicicleta, patinet, compartint cotxe…

Pels drets dels ciutadans i contra l’abús de les nostres institucions.

Ajudeu-nos a fer la màxima difusió!

Per a més info i descarregar cartell i octavetes de la convocatòria:

http://tmb51.wordpress.com/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció