CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Delegats sindicals demanen la dimissió d’Ernest Maragall, en una concentració davant del Palau de la Generalitat

Dijous, 5 març, 2009

pict0242.jpg

Uns 150 delegats sindicals del professorat dels centres públics van concentrar-se el 3 de març davant del Palau de la Generalitat, a la plaça Sant Jaume, per demanar la dimissió del conseller d'Educació, Ernest Maragall, i van fer arribar al president Montilla una carta amb aquesta petició.

Amb la concentració, convocada per USTEC-STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, UGT i CGT, els sindicats van voler escalfar l'ambient de cara a la convocatòria de vaga del 19 de març, la tercera en poc més d'un any.

Un dels principals arguments de la convocatòria, que s'ha afegit a l'oposició al projecte de llei d'educació que es tramita al Parlament és el decret que preveu un augment voluntari i remunerat de les hores lectives del professorat.

Segons un sondeig de CCOO, en què fins ahir havien participat 12.000 docents, un 86% del col·lectiu és favorable a l'aturada. La xifra contrasta amb les poc més de 5.000 respostes que va obtenir l'enquesta que el sindicat va realitzar amb la UGT per a la vaga de novembre. Després del sondeig, les dues forces sindicals van decidir no sumar-se a la convocatòria.

Kaos en la Red