CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Denúncia en Inspecció de Treball i Parcs i Jardins pel derrocament de Miles de Viviendas

Dimecres, 13 juny, 2007

Avui dia 12 de juny amb la intervenció dels Mossos d'Esquadra s'ha desallotjat l'edifici okupat conegut com Miles de Viviendas.

El CSO Miles de Viviendas es troba ubicat en el barri de la Barceloneta I havia sigut reclamat pels veïns/es com equipaments.

Aquest edifici el primer edificat en el barri, una vegada desallotjat, ha començat a ser derrocat a pesar de l'opinió contrària dels veïns/es.

Amb la protecció dels Mossos d'Esquadra l'edifici està sent derrocat sense complir les mesures que marca la llei de prevenció en Seguretat i Salut, posant en perill als veïns limítrofs, als treballadors del derrocament, als Mossos d'Esquadra..., han incomplit les normatives de l'Ajuntament de Barcelona sobre l'arbratge de la ciutat (han trencat diferents i importants braços d'un plàtan situat al costat de la casa).

Un desastre d'actuació que mostra el caràcter irracional i injustificat d'una actuació que incompleix les lleis amb què ens dotem.

D'aquesta actuació que incompleix les més elementals mesures de Seguretat i Salut s'ha presentat denúncia a l'Inspecció de Treball i a l'Institut Municipal de Parcs i Jardins per l'incompliment de la Norma Granada sobre l'arbratge urbà

SINDICAT D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DE BARCELONA CGT