CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Des de CGT volem denunciar la nostra disconformitat davant l’últim protocol de Salut/Hospital de Bellvitge

Dimarts, 7 abril, 2020

L'últim protocol de Salut de l'Hospital de Bellvitge ens insta a tornar a treballar havent donat positiu en covid-19 després dels 14 dies de confinament. Fet que posa en risc als malalts, companys i resta de personal de l'hospital. No n’hi ha prou en ser un possible transmissor cap a les nostres famílies, que també volen que ho siguem cap als nostres companys/es (la nostra segona família). A més, com ja estem acostumats des del començament d'aquesta barbàrie, ningú ve signa el protocol.

El rebuig al nou protocol és unànime.

També ho és la falta d’EPIs, fet que eleva el nombre de contagis i marca la realitat del que estem patint. Tot i que no s'estan fent proves de control ni setmanals ni quinzenals als treballadors. Sorprén molt que al protocol digui que les persones que han donat positius s’han d’incorporar, ho han de fer utilitzant els EPIs adequats, quant estem veient que aquests son escassos o inexistents per tot el personal.

Ja som 19.400 sanitaris contagiats i 22 han mort.
Minimitzant la realitat, nosaltres no anem a cap camp de batalla. Seguim en el nostre lloc, a peu de llit. És des d’aquí on estem acostumats a lluitar contra virus i contra l’ànsia dels polítics per privatitzar aquest sistema sanitari que cada vegada deixen mes retallat.

L’únic culpable es el sistema, que prioritza l’economia i els pressupostos per davant de protegir els sanitaris. Podríem dir que son assassinats per falta de protecció.

No hem d'oblidar la pèrdua per ara de persones que tant ens han ensenyat, els nostres grans. Parlem de 13.000 difunts, una mitjana de 637 cada 24h.
No podem i no volem normalitzar el que no és normal.

Ens assenyalen com herois per a fer-nos còmplices del sistema sanitari tant precari que van deixar a les retallades. Que no ens diguin herois. Som sanitaris, zeladors, personal de neteja, tècnics, administratius,...

Salut i força companyes

SECCIÓ SINDICAL
HOSPITAL UNIVERSITARI DE BELLVITGE
Feixa Llarga s/n- 08907- L’Hospitalet de Llobregat- Barcelona
TEL.932607877-932602891