CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Des de la CGT apostem per un increment i contundència de la mobilització a l’Hospital Sant Joan de Reus

Dimecres, 10 juliol, 2013

Des de la Secció Sindical de la CGT de HUSJR, tot i treballar conjuntament amb la resta de sindicats del comitè d'empresa, les mobilitzacions convocades ens semblen clarament insuficients. Estem d’acord en que més val això que res i estem a favor de mantenir la unitat de lluita mentre es pugui, i és per això que de moment encara no ens hem plantejat convocar altres mobilitzacions com a Secció Sindical.

Fins al 19 de juliol, dia en que expira la pròrroga acordada amb l'Ajuntament de Reus per a seguir negociant i aconseguir tancar algun acord sobre el conveni i les retallades, hem de fer soroll i mobilitzar-nos tot el comitè d'empresa i tota la plantilla. Exigim a l'empresa que deixi de banda les amenaces i l'estratègia del xantatge i de la por i apliquin el sentit comú

Com a representants de CGT i com a treballadors d’aquesta casa des de fa molts anys també, entenem que el missatge que la plantilla de l'Hospital ha expressat és que l’actitud del comitè d'empresa hauria de ser més ferma i respondre clarament a la voluntat de les treballadores i treballadors expressada en el referèndum del 4 de juliol, que no és altra que la de rebutjar fermament les retallades a la plantilla i la de plantar cara a l'empresa promovent accions contundents a través del comitè.

Per tot això hem proposat:

- Que de manera immediata es convoquin mobilitzacions com a comitè mitjançant concentracions, tancaments i aturades al llarg dels quinze dies de pròrroga.

- Que es realitzin assemblees diàries en tots els departaments promovent i fomentant totes les accions proposades.

- Que el comitè es dirigeixi a l'empresa exigint reprendre les negociacions, i proposant, entre altres coses, que ens expliquin com afecten les retallades als membres del consell d’administració.

- Realitzar notes de premsa del comitè per informar de totes les accions que es duguin a terme.

- Realitzar una campanya informativa de conscienciació adreçada als usuaris i convidant a la seva participació en els actes de protesta conjuntament amb la plantilla, en defensa de la sanitat pública, universal, gratuïta i de qualitat.

Reus, 9 de Juliol de 2013

Secció Sindical de la CGT a l'Hospital Sant Joan de Reus

>>> Des del Comitè d'empresa s'han convocat de moment protestes diàries contra les retallades, cada matí a les 11h a l'avinguda central interior de l'Hospital.
Per dijous 11 de juliol s'ha convocat una doble manifestació a les portes de l'Ajuntament de Reus, a les 12 del migdia, i a les 6 de la tarda.

Attached documents