CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Des de la CGT de Catalunya animem a participar a la Plataforma d’Afectades per l’ICAM i a les moblitzacions programades

Dijous, 24 març, 2016

Des del Secretariat Permanent de CGT Catalunya s’ha estat participant en les reunions i col·laborant en la constitució de la Plataforma d’Afectades per l’ICAM (PAICAM), que té com a objectiu denunciar i lluitar contra les altes injustes de l’ICAM, l’INSS i les Mútues.

A continuació us fem un breu resum dels acords de la darrera Assemblea de la PAICAM del passat 2/03/16 i les properes convocatòries (especialment la del 8 d’abril a les 11h davant la Direcció Provincial de l’INSS de Barcelona i el 12 de maig a la Ciutat de la Justícia de Barcelona pel judici de la Naty), que us animem a participar, difondre i participar:

- Actualment a la PAICAM participen persones i entitats d’arreu Catalunya, com Barcelona, Sabadell, Mataró, Vic,.. Ara mateix es funciona amb una assemblea concentrada el primer dimecres de mes a Barcelona, i s’ha creat un nucli de la Plataforma al Maresme. S’està treballant per organitzar l'extensió territorial a altres territoris.

- Es va organitzar una roda de premsa sobre el judici de la Naty i per presentar la Plataforma el dia 9 de març.

- El divendres 8 d’abril s’ha convocat una concentració a les 11h davant la seu provincial de l’INSS de Barcelona (Carrer Sant Antoni Maria Claret nº 5)

- Es convocarà concentració a la Ciutat de la Justícia el dia del Judici de la Naty, el dijous 12 de maig, acusada de suposats “danys” causats durant les concentracions davant l’ICAM. Aquesta convocatòria coincidirà amb la de la Federació Local de CGT de Barcelona.

- El cap de setmana previ al judici (segurament dissabte 7 de maig) s'organitzarà una concentració o mani al centre de Barcelona. S’està definint el format encara.

- Es realitzen “piquets informatius” els matins davant de l'ICAM. Des del col·lectiu llibertari de Vallcarca Heura Negra s’han organitzat aquests darrers divendres, i s’intentaran continuar realitzant.

- La propera assemblea de la PAICAM serà el dimecres 6 d'abril a Barcelona, a les 17.30 h al carrer Trafalgar 50.

Fem una crida a estendre arreu el territori la lluita contra les altes injustes, i col•laborar amb altres col•lectius, persones i entitats per tirar endavant aquestes convocatòries amb el màxim de difusió i participació del sindicat.

Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya

16 de març de 2016

>>> Per a més informació sobre la PAICAM:
http://paicam.blogspot.com
https://twitter.com/lapaicam

photo_2016-03-09_14-19-18