CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Des de la CGT rebutgem totalment acomiadament de 486 treballadors de ROCA i ens hi oposarem amb totes les nostres forces

Dimecres, 19 desembre, 2012

Avui 18 de desembre hem conegut la primera part de les intencions de ROCA, que signifiquen un cop fort i enorme, una agressió inimaginable als seus treballadors, emparant-se novament en els mateixos motius que va al·legar en els diferents ERO patits, i de sobres coneguts per tots i totes. Ara ens presenta el tancament de les fàbriques de porcellana situades a Alcalá de Henares i Alcalá de Guadaira, significant aquesta mesura l'acomiadament de 486 companys.

Des de la CGT rebutgem totalment aquesta decisió i ens oposarem a ella amb totes les nostres forces.

Entenem que l'atac no és tan sols a les factories afectades inicialment, sinó que és a la totalitat de la seva plantilla, independentment d'on estigui ubicat el seu centre de treball.

Per això la CGT es solidaritza amb tots i totes les companys de Guadaira i Henares i ofereix el seu suport per lluitar unit i totes per frenar semblant aberració.

Companys, no esteu sol i totes, entre tots i totes posarem fi a aquesta agressió.

Salut, lluita, i ara més que mai UNITAT

Mobilització día 18-12-12  ROCA

Davant les intencions de la direcció de ROCA d'adoptar decisions empresarials, que significarien l'empitjorament de les condicions laborals dels seus treballadors, la Secció Sindical de la CGT, entén que cal iniciar el procés de mobilitzacions, per desgràcia, els sindicats majoritaris ens demostren una vegada més la seva inoperància i no veuen la necessitat d'iniciar la lluita, traslladant a la plantilla un missatge de tranquil·litat i de confiança en la bona fe de l'empresa.

Per a la CGT, és necessari mobilitzar abans que rebem el cop de l'empresa, és per això que hem convocat una concentració de rebuig a les intencions de ROCA per al dimarts 18 de desembre a les 10:00 hores, a la porta d'accés a l'edifici d'oficines, així mateix, i amb vista a facilitar l'assistència als treballadors i treballadores que no es troben de ERO, s'havia convocat VAGA LEGAL per hores per cobrir els diferents torns de treball.

Cal la participació de tots i totes, tant els i les que es troben en actiu, com els i les que es troben regulats per l'aplicació de l'ERO, només així demostrarem a l'empresa que no estem disposats a rebre més agressions als nostres drets.

Salut i lluita

Més informació:

- FACEBOOK CGT ROCA

- WEB CGT ROCA

- TWITTER CGT ROCA

Tony Casado Merino
Secretari General Federació Comarcal CGT Baix Llobregat
652928825
cgt.viladecans@yahoo.es