CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Des de la CGT volem mostrar el nostre total suport i solidaritat amb el cantant Pablo Hassel

Divendres, 12 febrer, 2021
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des de la Confederació General del Treball (CGT), volem mostrar el nostre total suport i solidaritat amb el cantant Pablo Hassel, que ha estat jutjat i condemnat a entrar a la presó per les lletres de les seves cançons i de la seva Twitter, condemna que des de la CGT rebutgem enèrgicament.

Des que entrés en vigor l'anomenada “Llei Mordassa”, un dels col·lectius més perseguits i criminalitzats ha estat el dels artistes, especialment el de cantants i rapers que amb la lletra de les seves cançons denuncien situacions d'injustícies, abusos de poder i corrupció, entre altres qüestions.

Pablo Hasel, acusat de tres delictes: injúries a la Corona, injúries a les institucions de l'Estat i enaltiment del terrorisme, serà el primer cantant al qual empresonaran per rapear, exercint el seu dret a la Llibertat d'Expressió, la qual cosa els mitjans de comunicació ja van difondre com a fets provats. Malgrat això, Pablo Hasel fent gala de la seva coherència i convicció ha rebutjat la possibilitat d'eludir la presó.

La CGT considera inadmissible que es condemni a qualsevol persona per expressar-se lliurement a través de les xarxes socials, dels mitjans de comunicació, de cançons o de poesies…

A escassos dies que el raper Pablo Hasel sigui obligat per les forces repressores de l'Estat a entrar a la presó, reivindiquem, una vegada més, la derogació de la “Llei Mordassa”, la reforma del Codi Penal i que es respecti el dret a la Llibertat d'Expressió.

 

Per la derogació de la “Llei Mordassa”!
Pel dret a la Llibertat d'Expressió!
Pablo Hasel, LLIBERTAT!

 

RESOLUCION Comité Confederal

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció