CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Des de la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT cridem a la solidaritat amb els treballadors d’Esteban Ikeda

Dimarts, 27 gener, 2009

A TOTS LES CIUTADANS/ES DEL PRAT

A TOTS ELS TREBALLADORS/ES

US CRIDEM A LA SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES D'ESTEBAN IKEDA


L'empresa de components per a l'automoció Esteban Ikeda, pertanyent al grup Johnson Controls i proveïdora de NISSAN, fins a fa pocs dies es trobava amb un expedient de regulació d'ocupació. La passada setmana va realitzar un tancament patronal iniciant-se així un procés concursal de creditors i destruint 260 ocupacions.

Davant tal agressió els treballadors/es han decidit tancar-se en la seva empresa en defensa del lloc de treball. Aquesta situació és un altre exemple més de despotisme i terrorisme patronal, que per desgràcia són cada dia més freqüents.

Des de CGT volem mostrar el nostre rebuig al tancament i a aquest tipus d'actuacions empresarials per irresponsables i representar un perill social. CGT mostra la seva solidaritat amb els treballadors en lluita per l'ocupació i ens comprometem com organització a denunciar i mobilitzar-nos contra aquest tipus d'actuacions.

Fem una crida a tots els ciutadans i ciutadanes a ser solidaris amb els treballadors i treballadores en lluita, participant en els actes que convoquin i mobilitzant-nos junts contra unes polítiques que han desmostat ser ineficaces, que no ofereixen una sortida real a la crisi i que acaben beneficiant als de sempre.

Us animem a participar a la Manifestació pel manteniment d'Esteban Ikeda: dimecres 28 de gener a les 12'30 hores, des de l'estació de RENFE del Prat de Llobregat fins a la fàbrica en el Polígon Estruch.

PEL REPARTIMENT DEL TREBALL I DE LA RIQUESA, DEFENSEM L'OCUPACIÓ

Federació Comarcal Baix Llobregat CGT