CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia

Dimarts, 20 octubre, 2015
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia

Des del Comité Confederal de CGT del País Valencià i Murcia hem editat la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries; una petita, senzilla i útil guia, que pretén dotar d’informació i eines de lluita i apoderament al que ja és el sector majoritari de la classe treballadora: el precariat.

Feines sense contracte, llargues jornades laborals, menys salari i uns cada vegada més escassos drets laborals, en definitiva, una major precarietat laboral i social és la trista realitat de la major part de la classe treballadora, on quasi un 20% de les persones treballadores ja viuen sota el llindar de la pobresa.

Es per això que editem aquesta Guia i la fiquem a disposició de tota la Confederació Territorial de CGT del País Valencià i Murcia, així com a l’abast de tota la societat, de manera que qualsevol associació o col·lectiu interessat del País Valencià o Murcia puga rebre-la o realitzar una presentació de la Guia, sense cap cost. És necessari de dotar-nos d’eines i recursos de lluita i organització col·lectiva per combatre la precarietat i aconseguir major dignitat a la nostra feina i la nostra vida.

A més, aprofitem per penjar la Guia en aquesta pàgina de manera que us la pugueu descarregar de manera totalment gratuïta, així com compartir-la i donar-li difusió.

Des d’aquestes línies volem agrair a les companyes de CGT-Catalunya, qui editaren la Guia en primer lloc, així com a la secció sindical de CGT-Universitat de València, els Serveis Jurídics i l’Equip de Comunicació de CGT-PV i M per tota la seua col·laboració i esforç per fer possible que la Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries siga una realitat.

Per tal de rebre informació, consultar la disponibilitat d’exemplars, organitzar una presentació, etc... podeu ficar-vos en contacte a través del correu spcgtpvm.formacion@gmail.com o al telèfon 692739441.

Us podeu descarregar la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries, editada per CGT del País Valencià i Murcia, en valencià i castellà, clicant els PDF o anant a Slideshare:

Secretaria de Formació de CGT del País Valencià i Murcia

En valencià:

http://www.slideshare.net/CGTPV/breu-guia-laboral-dautodefensa-per-a-precries-valenci
Descarrega-te-la en valencià:
http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/guialaboralcgt-pvvalenciw-151019095728-lva1-app6891_1_.pdf

En castellà:

http://www.slideshare.net/CGTPV/pequea-gua-laboral-de-autodefensa-laboral-para-precarias-castellano

Descarrega-te-la en castellà: http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/guialaboralcgt-pvcastellanow-151019100012-lva1-app6892.pdf

http://www.cgtpv.org/Descarrega-Edicio-de-la-Breu-Guia-d-Autodefensa-Laboral-per-a-Precaries-de-CGT.html

Més informació:

Crèdits:
Aquesta BREU GUIA D'AUTODEFENSA LABORAL PER A PRECÀRIES és una reedició per a el País Valencià i Múrcia de la realitzada per les Secretaries de Formació, Jurídica, Salut Laboral i Comunicació de la CGT de Catalunya.

Agraïm al Comitè Confederal de CGT de Catalunya la seua disponibilitat per a fer-la possible i que siga també un projecte del Comitè Confederal del País Valencià i Múrcia.

El nostre agraïment a la Secció Sindical de CGT de la Universitat de València per la seua adaptació al valencià. També als Serveis jurídics de CGT de les Federacions Locals de València i de Múrcia per l'assessorament i ajust a les legislacions del nostre àmbit territorial.

Revisat i maquetat per l'Equip de Comunicació de CGT-PV.

Disseny original de coberta, contraportada i il·lustracions: Roser Pineda, de la Federació d'Ensenyament de la CGT de Catalunya.

www.cgtpv.org

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print