CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desconvocada concentració a Manresa #19N en solidaritat amb els treballadors de la recollida i neteja viària de Madrid

Dilluns, 18 novembre, 2013

desconvocada_manresa_concentracio.jpg

DESCONVOCADA CONCENTRACIÓ PER ACORD RATIFICAT ASSEMBLES ESCOMBRARIES A MADRID:

desconvocada concentració a manresa concentració #19N després de l´acord ratificat en assemblees de .@barrenderosmad

Des de la FL CGT a MANRESA es sol·licita solidaritat per a la concentració que es realitzarà el dimarts 19 novembre 2013 a les 17:00 h a plaça Crist Rei de Manresa en suport als companys de Madrid que estan lluitant pels seus drets com a treballadors .

Aquesta concentració és per demostrar als companys de neteja de Madrid el suport de tota la classe obrera per la lluita sense quarter que estan realitzant i alhora per mostrar el nostre rebuig a les polítiques opressores i repressores de l'equip de govern del PP a Madrid, capitanejat per la senyora Anna Botella, àlies relaxing cup of cafè con leche in la Plaça Major, que compta amb el suport incondicional dels seus gossos de presa rabiosos, les empreses concessionàries de la neteja de la ciutat de Madrid FCC, OHL, Sacyr i Ferrovial .

Amb aquesta concentració volem dir prou als abusos dels polítics vividors i corruptes i prou de retallades que només patim la classe obrera.

Per això des del sindicat demanem la vostra col·laboració en la concentració per demostrar el nostre suport a la vaga de neteja de Madrid i el nostre rebuig als acomiadaments del personal de neteja i jardineria .

CGT MANRESA

- Esdeveniment a Facebook concentració

Concentració a Manresa en solidaritat amb els companys de la recollida i neteja viària de Madrid

Més informació:

- TWITTER CGT MANRESA

- WEB CGT MANRESA

- PÀGINA FACEBOOK CGT MANRESA