CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desconvocada concentració dimarts #19N a les 17h davant la seu del PP de Barcelona en solidaritat a la vaga indefinida de neteja de Madrid

Dilluns, 18 novembre, 2013

ATENCIÓ: CONCENTRACIÖ DESCONVOCADA DEGUT AL FINAL SATISFACTORI DE LA VAGA

http://www.slideshare.net/cgtlimpiezabcn/cgt-informa-para-repartir-desconvocatoria-concentracion

DESCONVOCADA PER L´ACORD RATIFICAT EN ASSEMBLES ESCOMBRIARES VIARIS DE MADRID

Concentració dimarts 19 de novembre a les 17h davant la seu del PP de Barcelona (C/Urgell 248) en suport a la vaga indefinida de neteja de Madrid.

Aquesta concentració és per demostrar als companys de neteja de Madrid el suport de tota la classe obrera per la lluita sense quarter que estan realitzant i alhora per mostrar el nostre rebuig a les polítiques opressores i repressores de l’equip de govern del PP a Madrid, capitanejat per la senyora Anna Botella, àlies relaxing cup of cafè con leche in la Plaça Major, que compta amb el suport incondicional dels seus gossos de presa rabiosos, les empreses concessionàries de la neteja de la ciutat de Madrid FCC, OHL, Sacyr i Ferrovial .

Amb aquesta concentració volem dir prou als abusos dels polítics vividors i corruptes i prou de retallades que només patim la classe obrera.

Per això des del sindicat demanem la vostra col·laboració en la concentració per demostrar el nostre suport a la vaga de neteja de Madrid i el nostre rebuig als acomiadaments del personal de neteja i jardineria .

Sindicat de Neteja de CGT Barcelona

CGT NETEJA BARCELONA

Més informació:

- SLIDESHARE CGT NETEJA BARCELONA

- TWITTER CGT NETEJA BARCELONA

- FACEBOOK CGT NETEJA BARCELONA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció