CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desconvocada la vaga a Logaritme que s’havia d’iniciar el 4 de desembre

Dimarts, 4 desembre, 2018

comunicat_logaritme.jpg

Comunicat 03/12 /2018
Vaga 4-9D Desconvocada

A menys de 12 hores per començar la vaga convocada per als dies 4 a 9 de desembre, s'ha mantingut una reunió amb el president de Logaritme i Director socioeconòmic del ICS i s'han acordat els següents punts:

- Se'ns ha lliurat un informe preliminar, signat per un enginyer de camins, que després d'analitzar l'estructura de la nau principal, assenyala que no correm perill imminent, amb la qual cosa podem seguir treballant amb normalitat.

- L'informe final el lliuraran a més trigar el dia 5 de Desembre de 2018.

- Les diferents deficiències que s'han detectat, sobretot el terra de la nau, seran controlats periòdicament per tècnics especialitzats.

- Compromís de treballar conjuntament amb els delegats de PRL, per solucionar diferents temes en matèria de seguretat i salut tant en la nau principal com als diferents centres.

- Després de comprovar la falta de comunicació, opacitat en la informació, falta d'empatia amb els treballadors i nul·la capacitat negociadora, han decidit cessar a l'actual gerent, senyor Enric Cardoner.

- Compromís que una vegada s'estableixi el nou gerent, s'obrirà una taula negociadora per tractar tots els temes que tenim pendents des de fa anys.

Per l'anteriorment exposat, es compleixen les diferents motivacions que ens portaven a mobilitzar-nos, i per tant, la vaga ha estat desconvocada.

LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ!

Secció Sindical CGT Logaritme
https://twitter.com/cgtlogaritme

Sant Sadurní d'Anoia
3 de desembre de 2018

comunicat_logaritme.jpg