CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desconvocada la vaga al poliesportiu Marina Besòs el 19 de desembre en defensa dels llocs de treball i del servei públic

Dijous, 11 desembre, 2014

Desconvocada la vaga al poliesportiu Marina Besòs el 19 de desembre

L'assemblea de treballadors/es de Gimesport SA ha decidit per escàs marge de vots la desconvocatòria de la vaga i la concentració del dia 19 de desembre.

Com no podria ésser d'altra forma la secció sindical de CGT respecta aquesta decisió encara que no la comparteix al creure insuficient, a pesar de considerar positiu el document enviat pel govern municipal al comitè d'empresa.

Pensem que el problema latent que pateix aquest Pavelló Municipal de Marina Besòs no se soluciona amb aquest pas. Seguirem de prop els esdeveniments que es vagin produint i esperem equivocar-nos en la desconfiança que ens produeix aquesta ambigua situació.

No ens queda mes que donar les gràcies a tots aquells que ens han demostrat la seva solidaritat i afecte i esperar seguir comptant amb el seu recolzament en el futur proper.

Nosaltres seguirem aquí, lluitant com sempre pels drets dels treballadors/es i pel que considerem un bé comú i públic mereixedor d'una gestió neta i honrada que ofereixi un servei de qualitat a tots els ciutadans.

La lluita continua sent necessària.

Secció Sindical CGT Gimesport SA


PERQUÈ EL DIA 19 DE DESEMBRE ELS TREBALLADORS/ES DEL POLIESPORTIU MARINA BESÒS ANEM A LA VAGA?

La lamentable situació en que es troba el Poliesportiu Marina Besòs és fruit d'una nefasta gestió realitzada per Gimesport SA, i el responsable i accionista majoritari Emilio Fernández, tot això mentre l'Ajuntament i el seu govern municipal miraven cap a una altra part.

El resultat és que els treballadors/es estiguem en perill de perdre els nostres llocs de treball i no sapiguem si cobrarem a final de mes, que els socis i usuaris no rebin el servei adequat i que els ciutadans de Sant Adrià de Besòs vegin com unes instal·lacions públiques pagades amb els seus diners es moren lentament sense que ningú faci gens per remeiar-lo.

Ni els treballadors/es, ni els socis ni usuaris, ni els ciutadans hem de pagar aquesta mala gestió d'una instal·lació pública que ja hem amortitzat amb el nostre esforç i els nostres diners.

El comitè d'empresa de Gimesport SA en nom dels treballadors/es i amb el suport de les centrals sindicals en ell represetades CGT i CC.OO hem decidit anar a la vaga el dia 19 de Desembre en defensa dels llocs de treball i en defensa dels serveis públics.

Ens concentrarem a la Plaça de la Vila davant de l'Ajuntament a les 11h del matí el dia 19 per a demanar solucions, dignitat i respecte. La nostra lluita també és la teva. T'hi esperem.!

Secció Sindical CGT Gimesport

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006118097869

VAGA EN EL POLIDEPORTIU MARINA BESOS EL DIVENDRES 19 DE DESEMBRE

CONCENTRACIÓ A LES 11h DAVANT L'AJUNTAMENT DE SANT ADRIÀ

El Poliesportiu Marina Besòs una trama de la subcontrata, tolerada per l'ajuntament i que posa en perill tant els llocs de treball com la continuïtat del poliesportiu. La societat Gestió de planificació urbanística UTE GEPLAUR, SL- TEVESCOP, SA és l'adjudicatària del Poliesportiu Marina Besòs des de Juliol de 1997.

Emilio Fernández Sánchez gerent únic i representant de la societat demana autorització a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per a la cessió de tots els drets i obligacions de la concessió a l'empresa Gestió d'Instal·lacions i Manteniment Esportiu, Gimesport, SA de la qual és accionista majoritari. Aquest permís li és concedit en sessió ordinària el 20 de Setembre de 2001.

Així neix Gimesport SA, en substitució d'una empresa dedicada a la instrucció i sense experiència en la gestió esportiva i de la qual és propietària la mateixa persona. Als treballadors se'ls paga la meitat de la nomina del mes d'Agost en el mes octubre. També es deu diners a la Seguretat Social, el que hem denunciat davant la Inspecció de Treball, Hisenda, etc. La plantilla és de 47 treballadors.

Des de fa temps la CGT tenim clar que la gestió realitzada per l'empresa està sent nefasta, tant amb el manteniment i gestió de les instal·lacions pagades amb diners públics, com amb el tracte a la plantilla arribant a l'extrem de l'impagament de nomines i de la Seguretat Social.

Més de 1.200 signatures es duen recollides entre socis i veïns en protesta amb l'estat de les instal·lacions i en solidaritat amb les justes reivindicacions dels treballadors, que han estat lliurades a l'ajuntament. Considerem que és intolerable que no es protegeixi els diners públics i la deixadesa que té l'ajuntament de Sant Adrià de Besòs, amb una empresa que no compleix amb els plecs de condicions amb els quals se li van donar la concessió.

No volem pensar que hi ha polítics de l'ajuntament amb interessos particulars perquè uns pavellons esportius de la ciutat funcionin bé mentre que en uns altres es permet la deterioració fins a extrems que la seva utilització no sigui possible. També s'està requalificant terrenys per a la construcció de gimnasos privats “Low Cost” en contra dels propis informes tècnics del consistori. Una piscina descoberta pública l'han convertit en discoteca privada. S'estan fent i s'han fet fructífers negocis i ens agradaria conèixer qui han sortit beneficiats de totes aquestes decisions.

La CGT hem exigit en reunions mantingudes en l'ajuntament que s'apliquin els plecs de condicions que permeten la recuperació per part de l'ajuntament de la gestió de les instal·lacions, es garanteixin els llocs de treball i es recuperin les instal·lacions per a l'ús de la ciutat.

El poliesportiu Marina Besòs té una part coberta i una descoberta. En la seva part coberta hi ha: una pista polideportiva i una piscina climatitzada, una sala de Fitnnes, una sala polivalent orientada a la gimnàstica de manteniment, una sala de cicloesport, una sala amb tatami on es practica karate, haikido i hi ha classes de Pilates, dues saunes amb hidromasaje, recepció, bar i annexos. En la part exterior compte amb: quatre pistes de tennis, dues pistes de frontó, un camp de futbol 7, zona enjardinada i graderies amb solárium, magatzems i annexos. En la pista polideportiva entrenen clubs i entitats del municipi com un club de Basquet femení de diferents categories, volei femení, Unió Kroftbolera, básquet masculí juvenil i també una lliga de básquet privada que paga per la utilització de la pista. En la piscina entrenen també entitats com el club de natació Sánt Adrià, es realitzen cursets de natació d diferents col·legis, el club de waterpolo de Poblenou i l'escola de waterpolo Ivan Perez- Sánt Adrià. El camp de futbol 7 és utilitzat per a entrenaments del club esportiu Satn Gabriel i també es lloga a particulars fora d'horaris d'entrenament.

CGT - Polideportiu Sant Adrià de Besòs

Més informació:

- TWITTER CGT GIMESPORT