CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desconvocada parcialment la vaga d’Hispano-Igualadina

Dimecres, 19 desembre, 2007

Els treballadors de l'empresa Hispano-Igualadina han desconvocat part de la vaga prevista per aquests dies. En concret, han suspès la mobilització de desembre. La de gener, en canvi, continua convocada i estarà en funció de la reunió que els sindicats tindran la setmana vinent amb la direcció de l'empresa de transports. Les dues parts han acordat aquest dimecres reprendre les negociacions.

Dos dies després de començar la vaga, empresa i treballadors s'han emplaçat a una reunió el dijous 27 de desembre. "En funció de com vagin les negociacions, es podria desconvocar la totalitat de la vaga", ha explicat el delegat de la UGT d'Hispano-Igualadina, Josep Ferré. D'aquesta manera, la convocatòria es manté pels dies 9, 11, 14, 18, 21, 25 i 28 de gener.

Des d'aquest dimecres a la tarda, les línies afectades per la vaga funcionen amb total normalitat. S'ha recuperat la freqüència d'autobusos a Barcelona, Igualada, Universitat Autònoma, Martorell, Vilafranca, Esparreguera, i a l'aeroport de Reus.

Els treballadors segueixen reclamant que l'empresa no imposi unilateralment els quadrants de serveis, festius i vacances, que compleixi els temps de descans dels conductors, que doni la documentació a les parts mensuals per comprovar les nòmines, i que pagui les jornades partides. Durant els dos dies de vaga que ja s'han fet, els treballadors l'han seguida al cent per cent i s'han complert els serveis mínims establerts.

laMalla.net