CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desconvocades les mobilitzacions a Sharp

Dijous, 7 juliol, 2011

S'han desconvocat les mobilitzacions del dia 6 i del dia 8 de juliol a Sharp, al arribar-se a un pre-acord entre l'empresa i la majoria del comitè d'empresa (UGT, CCOO i FTC).

El pre-acord aconseguit deixa al carrer a 87 treballadors i sense producció a la factoria de Sant Cugat del Vallès. Sharp redimensiona la seva activitat dedicant-se a I+D (suposem que per seguir rebent suculentes subvencions de l'administració) en una altra nau, de la que passaran a formar part d'ella uns 100 treballadors (ningú garanteix que en un curt període de temps no es presenti un nou ERO -són tan mentiders-). Altres 100 treballadors passaran a Nortia, (grup Cirsa) se suposa que a la planta de Terrassa. I els terrenys on actualment està la Sharp formaran part d'alguna pilotada immobiliària (ja hi ha informacions que ho asseguren).

Com es veu res nou sota el sol, els sindicats oficials complint el seu paper de meres comparses del paper polític-empresarial, i fent valoracions positives del pre-acord -per diners que no sigui- que com ja hem dit deixa a 87 treballadors/es en l'atur, i una mica més desolat el teixit industrial d'aquest País.

Federació Local CGT Rubí