CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

DESIGUAL llença una campanya sexista i denigrant pel Dia de la Mare. CGT reclama retirada anunci

Dilluns, 5 maig, 2014

DESIGUAL LLENÇA UNA CAMPANYA SEXISTA I DENIGRANT PEL DIA DE LA MARE

Des de la secretaria de gènere de CGT Catalunya volem manifestar el nostre absolut rebuig a la campanya que la marca Desigual ha llençat pel dia de la mare. Considerem que no és tolerable que una empresa llenci campanyes publicitàries en les que acusa a les dones d'enganyar a les seves parelles per quedar-se embarassades (http://t.co/QetO1j6Zpo).

Aquest retrat que es fa de les dones resulta del tot inacceptable, i encara més en un context com l'actual, en el que es vol modificar la llei de l'avortament, amb un avantprojecte retrògrad que infantilitza a les dones i que no ens permet decidir sobre el nostre cos ni el nostre futur. Encara menys quan som nosaltres, les dones, les que estem patint les pitjors conseqüències de la precarietat actual, encarregant-nos encara majoritàriament de cobrir les tasques de cura i responsabilitzant-nos de les retallades pel suport a les persones dependents.

No és la primera vegada que Desigual llença una campanya sexista, l'empresa té una tendència a cosificar a les dones i convertir-nos en objectes.

Per això, volem deixar clar que no acceptarem més infantilitzacions, no acceptarem que se'ns acusi de manipulació, no acceptarem que se'ns tracti d'objectes, no permetrem que ens segueixin precaritzant.

PROU SEXISME A LES CAMPANYES PUBLICITÀRIES!

Exigim al Govern, a l'Institut Català de les Dones i a Desigual que es retiri l'anunci i que l'empresa rectifiqui públicament les afirmacions sexistes.

Secretaria de Gènere de la CGT de Catalunya

Més informació:

- PÀGINA FACEBOOK CGT GÈNERE CGT CATALUNYA

- TWITTER GÈNERE CGT CATALUNYA

Rgistre reclamació retirada anunci empresa Desigual a Institut Català de les Dones:

Imatge després del registre a l´Institut Català de les Dones reclamació retirada anunci sexista per part secretària de Gènere CGT Catalunya, Marta Padrós: