CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desmentiment de l’acceptació d’ERO a TEPSA desinformat per l’empresa

Dijous, 12 febrer, 2015

Desmentiment de l'acceptació de l'ERO a TEPSA desinformat per l'empresa

Els diferents comitès d'Tepsa a nivell Estatal han arribat a un acord d'indemnització d'acomiadaments amb l'empresa per als treballadors que vulguin acollir-se a aquest acord i desistir de la seva demanda.no justificant causes ja que l'ERO es va signar en No acord majoritàriament pel comitè intercentres i les indemnitzacions en la majoria de casos superen els 45 dies per any .

Fins i tot després de la vaga i sota la pretensió de l'empresa d'una baixada salarial el comitè d'empresa de Tepsa Bcn amb el suport dels treballadors vaguistes aconseguim recuperar un 5% del salari retallat en un conflicte fa ja més d'un any.

Després d'unes eleccions en les quals CGT va treure majoria de vots, l'empresa ajudada per la candidatura que presenta , anul·la les eleccions que s'han de tornar a repetir.

L'empresa pretén fer veure, informant malament als mitjans, que el comitè ha acceptat l´ERO i és totalment fals, li interessa davant el procés electoral en el qual Tepsa Barcelona està immers.

L'empresa ha après que una secció sindical sòlida i amb criteri com ha estat la de Tepsa bcn en aquest conflicte, és i serà la pedra a la seva sabata a l'hora d'aprofitar-se d'una reforma laboral feta a mida pels polítics a la Patronal. I en aquest sentit ha utilitzat, utilitza i utilitzarà totes les mentides i tergiversacions per perjudicar la feina de la gent justa.

CGT TEPSA PORT BARCELONA

Més informació:

- TEPSA CGT