CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desmentiment de l’acceptació d’ERO a TEPSA desinformat per l’empresa

Dijous, 12 febrer, 2015
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Desmentiment de l'acceptació de l'ERO a TEPSA desinformat per l'empresa

Els diferents comitès d'Tepsa a nivell Estatal han arribat a un acord d'indemnització d'acomiadaments amb l'empresa per als treballadors que vulguin acollir-se a aquest acord i desistir de la seva demanda.no justificant causes ja que l'ERO es va signar en No acord majoritàriament pel comitè intercentres i les indemnitzacions en la majoria de casos superen els 45 dies per any .

Fins i tot després de la vaga i sota la pretensió de l'empresa d'una baixada salarial el comitè d'empresa de Tepsa Bcn amb el suport dels treballadors vaguistes aconseguim recuperar un 5% del salari retallat en un conflicte fa ja més d'un any.

Després d'unes eleccions en les quals CGT va treure majoria de vots, l'empresa ajudada per la candidatura que presenta , anul·la les eleccions que s'han de tornar a repetir.

L'empresa pretén fer veure, informant malament als mitjans, que el comitè ha acceptat l´ERO i és totalment fals, li interessa davant el procés electoral en el qual Tepsa Barcelona està immers.

L'empresa ha après que una secció sindical sòlida i amb criteri com ha estat la de Tepsa bcn en aquest conflicte, és i serà la pedra a la seva sabata a l'hora d'aprofitar-se d'una reforma laboral feta a mida pels polítics a la Patronal. I en aquest sentit ha utilitzat, utilitza i utilitzarà totes les mentides i tergiversacions per perjudicar la feina de la gent justa.

CGT TEPSA PORT BARCELONA

Més informació:

- TEPSA CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció