CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desmentiment desinformacions de la Direcció del Gran Teatre del Liceu sobre registre de la vaga i pacte signat

Dijous, 22 maig, 2014

Arran del comunicat emès per la Direcció del Gran Teatre del Liceu que s'està difonent pels diferents mitjans de comunicació escrita, aquest òrgan de representació dels treballadors del Gran Teatre del Liceu, vol deixar clar que la informació transmesa pels gestors de l'empresa i més concretament pel cap de comunicació sr Joan Corbera , exdelegat de l'agència Europa press (a la q ue sol proporcionar la informació ) és falsa en la seva gairebé totalitat:

En primer lloc no sembla que hagi de ser l'empresa la que d'avís de desconvocatòria d'una mobilització. De fet, aquest comitè ha estat molt prudent envers els mitjans i no ha volgut airejar la notícia fins a haver parlat amb els gestors per si hi havia recorregut a la mediació, tal com després s'ha demostrat.

No estaven programats 33 dies de vaga sinó 8 dies. Els dies en què havia òpera.

La mediadora no l'ha sol · licitat l'empresa sinó els treballadors com és lògic quan es convoca una mobilització d'aquestes característiques.

No s'han mantingut 15 reunions. Almenys no amb els representants legítims dels treballadors del teatre. Tampoc han hagut quatre propostes diferents sinó les mateixes que han anat variant el to com és natural en tota negociació. També el comitè ha fet diferents propostes que s'han anat adaptant a les converses,

No s'ha pactat fer canvis en un conveni que s'ha signat fa tot just 6 mesos, és més, una de les premisses per arribar a l'acord aquest matí era la de respectar el conveni.

Finalment, que l'empresa vagi radiant el calendari de converses no és gens beneficiós per a aquestes.

Adjuntem registre de convocatòria de vaga i pacte signat

Acord desconvocatòria de vaga al gran teatre del liceu prevista del 19 al 31 de maig 2014:

Notificació de vaga desconvocada al gran teatre del liceu de Barcelona:

SECCIÓ SINDICAL CGT LICEU

Més informació:

- FACEBOOK CGT GRAN TEATRE DEL LICEU

- TWITTER SOS LICEU

- FACEBOOK SOS LICEU

E-MAIL: sosliceu@gmail.com

Attached documents