CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Desobeïm els pressupostos i les polítiques de la misèria. Gener de 2014… totes al Parlament. #JuntesPodem

Dijous, 19 desembre, 2013

Gener de 2014... totes al Parlament.

Davant l’aplaçament de l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, prevista inicialment per al 19 de desembre, la plataforma Juntes Podem, integrada per moviments socials, plataformes unitàries, entitats veïnals, col·lectius i sindicats combatius, hem decidit:

- Desconvocar la concentració convocada davant el parlament el 19 de Desembre a les 19h, dia en que s’havia de produir l’aprovació dels pressupostos que ha estat aplaçada.

- Tot i la maniobra del PP d’impugnar els pressupostos volem deixar clar que ells són els primers responsables de la misèria amb les polítiques de saqueig i la imposició del dèficit.

- Les elits, a través de la Troika, la Unió Europea, el deute i els estats imposen les seves polítiques per continuar acumulant cada vegada més riquesa a través d’estendre la misèria, les privatitzacions i les retallades. És necessari desobeir-los a ells i als governs de PP i CIU-ERC que estan actuant com a corretges de transmissió de les polítiques dictades per les elits.

- És necessari continuar fent front comú i eixamplant l’espai de Juntes Podem, sumant cada vegada més sectors en lluita que es mobilitzin també per canviar les bases estructurals i respondre conjuntament al saqueig, només juntes podem.

- Fem una crida a continuar organitzant les lluites en els centres de treball, viles i barris per a fer front als pressupostos de la misèria que CIU i ERC pretenen aprovar i que representen un pas més en la despossessió de les classes populars a favor de les elits. Hem d’aprofitar l’aplaçament per a seguir sumant forces.

Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

El dia que aprovin els pressupostos anirem al parlament!
només Juntes Podem!

http://desobeimelspressupostos.wordpress.com/2013/12/11/calendari-de-desobediencia-als-pressupostos-i-a-les-politiques-de-la-miseria/

#Juntes Podem

http://desobeimelspressupostos.wordpress.com/