CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Detingut company de CGT a Barcelona per la seva participació en la vaga del 29 de setembre

Divendres, 15 octubre, 2010

Josep Garganté, militant de la CGT, membre de la secció sindical d'Autobusos de TMB, i vinculat als moviments socials de la ciutat i a la CUP de Barcelona, resta detingut a la comissaria de les Corts, des de fa unes hores, sota custòdia dels Mossos d'Esquadra.

Sembla que està detingut per la seva participació en la jornada de vaga del passat 29 de setembre i que estaria acusat dels delictes d'aldarulls i desordres públics, a partir d'una denuncia interposada per TV3.

Aquest dijous dia 14, després d'acabar la seva jornada laboral, quan s'havia de dirigir a la reunió convocada per l'Assemblea de Barcelona, agents dels Mossos d'Esquadra l'esperaven a peu d'autobús i se l'han endut directament a la comissaria. A la 1 de la matinada ha acabat la declaració policial i continuarà detingut fins al matí de divendres 15 d'octubre quan serà traslladat a dependències judicials per a declarar davant del jutge.

De moment no és té coneixement de què hagin detingut a cap més persona.

Advocats s'han desplaçat cap a la comissaria, passarà el matí de divendres a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Barcelona (Ciutat de la Justícia), on haurà de declarar pels delictes de danys i desordres públics.

Aquesta nova detenció posa de manifest la intenció dels cossos repressius de continuar amb la cacera de bruixes iniciada arran del 29-S, i que està comportant la persecució policial i judicial contra l'anticapitalisme combatiu i conseqüent, del qual la CGT forma part.

- S'HA CONVOCAT CONCENTRACIÓ A PARTIR DE LES 10 DEL MATÍ A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA.

Altres notícies sobre la detenció:

http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id=928&Itemid=1|http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id=928&Itemid=1

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/406005/index.php|http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/406005/index.php

http://www.llibertat.cat/content/view/10780/1/

http://www.vilaweb.cat/noticia/3789430/detenen-dirigent-cgt-josep-gargante.html