CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dídac Pestanya, Vicepresident Executiu de TMB, nega l’entrada al Consell d’Administració de TMB a un treballador designat pel nou Comitè d’empresa

Dimecres, 29 octubre, 2008

El passat 16 de juliol, el President del Comitè d'empresa d'Autobusos de TMB, Saturnino Mercader, feia entrega a la Presidència de TMB una carta on indicava que el Ple ordinari del Comitè d'empresa d'autobusos de TMB havia designat al conductor i delegat del Comitè d'empresa, Josep Garganté, com a representant dels treballadors d'autobusos de TMB al Consell d'administració de TMB.


Aquí el link amb les cartes entregades:

comitedescansos.blogspot.com/2008/07/informaci-entregada-la-direcci-de-tmb.html

Ahir, 28 d'octubre, Dídac Pestaña, Vicepresident executiu de TMB, ens fa arrivar una carta on indica que només el Ple del Consell d'administració de TMB pot decidir qui són els seus membres. Dit d'una altra manera, "Yo me lo guiso, yo me lo como".

Aquí el link amb la carta del Vicepresident:

1.bp.blogspot.com/_ysUziScX6sU/SQbrqkPiuzI/AAAAAAAABCg/zBkhNtdcQFE/s1600-h/pesta.jpg

En la mateixa linea, el Vicepresident executiu també manté que seguirà permitint l'entrada del representant de CCOO com a representant dels treballadors/es d'autobusos de TMB.

Aquesta persona es diu José Luís Moure Figueiras, està adscrit a Material Móbil del Triangle d'autobusos de TMB i fa més de 10 anys que no trepitja el seu lloc de treball, això si, cada mes cobra la nómina de TMB.

Aquesta persona no ha estat elegit per cap treballador d'autobusos de TMB, ni és membre del Comitè d'empresa.

Aquesta persona no ha informat de res del que pasa i es diu al Consell d'administració en cap Comitè d'empresa, ni en cap Assemblea de treballadors/es.

També cal recordar que CCOO és el tercer sindicat en vots i, per tant, de majoritari en aquesta empresa res de res.

Un cop més, la Direcció de TMB mostra la seva cara més crua, no acceptant un treballador i representant elegit pels treballadors/es al Consell d'administració, perdent d'aquesta manera tota legitimitat davant de la seva plantilla de treballadors/es.

Aquesta és la "democracia" que es viu a les empreses públiques.

Demà 30 d'octubre a les 16:30 es realitzarà una roda de premsa a les portes de les oficines de TMB, C/60 nº21-23 Sector A Zona Franca.

Justament demà a les 17h es realitza una reunió del Consell d'admnisitració de TMB als locals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Carrer 62 núm 16-18. Sector A - Zona Franca.

Ho fan a aquesta hora perque l'edifici és buit i entreran els directius i els politics pel parking, d'aquesta manera tancan totes les portes per no deixar entrar als treballadorses d'autobusos de TMB per mostrar els seu malestar.

D'aquesta manera, hem decidit fer una roda de premsa a les 16:30 a les portes de TMB per denunciar publicament la situació.

Més informació a: www.comitedescansos.blogspot.com