CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dijous 24 d’abril: 4ª jornada de vaga estatal dels treballadors del INSS i Tresoreria de la Seguretat Social

Dimarts, 22 abril, 2008

Els treballadors del INSS, ISM i la Tresoreria de la Seguretat Social tornaran a parar entre les 10 i les 12h aquest dijous dia 24 d'abril, convocats per CGT, sindicat majoritari a Catalunya de l'Administració Central de l'Estat.

Manifestació el mateix dia, a les 10.30 hores, des del INSS de C/Sant Antoni Maria Claret / Bailén fins a C/ Aragó / Passeig de Gracia (Tresoreria General SS)


L'atur està convocat a nivell estatal i la decisió es va prendre després d'un procés assembleari durant els mesos de febrer i març. Dijous passat van secundar les mobilitzacions companys de 32 províncies pel que la valoració que realitza CGT, és que les mobilitzacions van en augment i és seguida en un major nombre de llocs i per un major nombre de treballadors.

A Barcelona estan convocats més de 2.000 empleats públics (20.000 en tot l'Estat) de les direccions provincials de Tresoreria, del INSS i de les oficines de la Xarxa local (CAISS i administracions de Tresoreria), més de 70 centres repartits en tota la província de Barcelona, uns 400 centres en tot l'estat espanyol.

Aquests treballadors realitzen funcions de cara al públic, tràmits de prestacions, pensions, afiliació, cotització i recaptació de la Seguretat Social. Es reivindica una millora en la prestació del servei públic, mitjançant un augment del 10% de la plantilla, cobertura de les vacants mantenint un numero estable i suficient de treballadors en els centres d'atenció al publico, i una millora en les condicions laborals i salarials que inclouen l'equiparació i increments de nivells i la clàusula de revisió salarial. En els últims 15 anys s'ha perdut més d'un 20% de poder adquisitiu, per desviacions d'IPC, segons les pròpies xifres de l'INE.

Relació amb els Mitjans de Comunicació de CGT- Barcelona