CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dilluns 1 de març: concentracions a les estacions de Girona i Barcelona

Dissabte, 27 febrer, 2010

NOVES CONCENTRACIONS A GIRONA I BARCELONA

Seguint els plans de concentracions previstes en les estacions d'Adif per a mantenir les accions reivindicatives dels treballadors/es. Estem tots/es convocats/des per al pròxim dia 1 de març en els vestíbuls de les estacions de Girona a les 10 hores i Barcelona Sants a les 13 hores, i esperem comptar amb la màxima presència de ferroviaris tant d'Estacions, Adif, Renfe i simpatitzants que donin suport les nostres reivindicacions.

Continuem més que mai en la mateixa cruïlla i incertesa, fruit del desgovern i desencert d'una cúpula directiva que no és capaç d'oferir als treballadors/es una garantia i futur d'ocupació. Entenem que solament amb mobilitzacions com les desenvolupades fins a ara i fins que no obtinguem unes respostes clares i satisfactòries a les nostres reivindicacions podem plantar cara a les contínues agressions que rebem els treballadors que afecten a:

• Futur laboral i garantia professional.

• Consecució del menyscapte de diners.

• Compensació econòmica per turnicitat i treballs en festius.

• Sistema de primes coherent a la situació actual d'ingressos en les taquilles i que valori altres paràmetres de treball.

Estem cridats tots els treballadors/es que d'alguna forma estem compromesos amb la problemàtica d'estacions, i demostrar que participem amb contundència en les mobilitzacions promogudes ja sigui en aquestes concentracions com en les aturades que us recordem anem a reprendre el pròxim 19 de març de 11.30 a 15.30 i 19.30 a 00.30.

Així mateix us comunicarem tan aviat les tinguem ultimades, les noves concentracions previstes en altres localitats.

La Coordinadora d'estacions

SFF-CGT

www.sff-cgt.org