CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dimarts-17 juny -Vaga de 24 h i Concentració dels treballadors de Pirelli

Dijous, 12 juny, 2008
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

COMUNICAT VAGA

La CGT, després de les assemblees on s'han donat les oportunes informacions, ha decidit adherir-se a la proposta de concentració presentada per CCOO i UGT. El suport que donem, és un suport amb recança degut a com s'ha portat tot el procés de convocatòria.
Les maneres per a nosaltres no han estat les correctes, perquè des d'un principi hem volgut portar el tema a unes assemblees on podia manifestar-se la veu dels treballadors, però al final han tingut prou convocant grupets de gent en els diferents torns, variant el discurs en cada convocatòria del "perquè de la vaga"(pèrdua de més temps al no fer una assemblea on tothom podia haver dit la seva).
La CGT no creu que per a fer accions d'aquesta índole, s'hagin de fer previs sondejos a la plantilla per veure la reacció a la proposta de vaga, el problema és prou important; per tant s'hauria d'haver tractat abans i no ara a corre-cuita com es fa tot en aquesta empresa, demanant als sindicats minoritaris que s'adhereixen a la mateixa per mostrar unitat del Comitè, quan tota la plantilla ja sap des de fa temps que més aviat hi han divergències, a més a més de veure-ho com un rentat de cara per part dels sindicats majoritaris.
Els ultimàtums i les amenaces de futurs expedients de regulació que preveuen alguns creiem que no serveixen de res, tant sols cal anar amb la veritat per endavant.

La CGT no ha tingut mai covardia sindical com predica cert individu (potser ell si té por de donar respostes de les seves accions), és més creiem que és de responsables afrontar el problema que tenim en aquests moments i fer que el Comitè funcioni conjuntament defensant els interessos del treballadors.

Respecte a la concentració la CGT creu que no hi ha d'haver cap mena de simbologia sindical, hem d'anar com a treballadors de Pirelli.
El manifest que es porti ha de ser llegit pel president del Comitè, així com també ha de fer les posteriors declaracions a la premsa com a màxima figura del mateix i si ens rep algú de la Generalitat tenir representació de tots els grups sindicals sempre que siguin membres del Comitè.

La CGT també creu que la concentració davant de la Generalitat ha de ser precedida d'una marxa des del punt d'arribada dels autocars fins a la mateixa Plaça Sant Jaume.Si volen soroll tindran soroll!
Ens veiem el proper dimarts vestits amb roba de feina.

MANRESA, 11 DE JUNY DE 2008

CONFEDERACIÓ GENERAL DEL TREBALL

Federació local de Sindicats de Manresa

C/ Circumval·lació 77 , 2on.

08240 MANRESA

Tel. 93 874 72 60 Fax. 93 874 75 59

e-mail: cgt-pirelli(arroba)hotmail.com

WEB CGT PIRELLI

BLOG CGT PIRELLI

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció