CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dimarts 22 de gener, assemblea oberta a Barcelona de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute

Dilluns, 21 gener, 2013

Des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) us volem convidar a conèixer i ser partíceps de la lluita contra la dictadura del Deute. Com sabeu, darrera de la imposició de les retallades i reformes neoliberals que erosionen els nostres drets dia rera dia, trobem la prioritat del pagament del deute. Des de la PACD considerem que hi ha evidències suficients per denunciar la il·legitimitat d'aquest deute i de les reformes i retallades que imposen a la població en nom de la deutecràcia. Per això hem iniciat un procés d'Auditoria Ciutadana del Deute. Però aquest procés necessita de la participació de moltes de vosaltres, de totes si és possible!

Per això us volem convidar el proper dimarts 22 de gener, a les 19h al carrer Rivadeneyra 6 3r pis (edifici Justícia i Pau), a l'assemblea oberta de la PACD. Volem a donar a conèixer la feina feta i els plans que tenim per a 2013, compartir amb vosaltres objectius i estratègies, per enriquir el procés i fer-vos-en partíceps.

Si com nosaltres penses que el deute ha de ser abolit, perquè aquest deute no és nostre.

Si com nosaltres penses que el dret a la sanitat o a l'educació ha d'estar per davant del pagament del deute a creditors especuladors.

Si com nosaltres penses que el deute s'ha acumulat amb processos il·legítims d'enriquiment d'uns pocs i que no ens ha beneficiat a la majoria, convertint-se en un deute il·legítim.

Si com nosaltres penses que hem de deixar d'estar governats pels mercats, trencant la dictadura del deute i construint un nou sistema econòmic, social i polític

T'esperem el proper dimarts 22 de gener!!!

(19h Rivadeneyra 6, 3r pis, al costat de Plaça Catalunya - Edifici Justícia i Pau)

Vine a posar-li fre al deute amb la PACD!

Més informació a auditoriabcn@gmail.com

@auditoriabcn

@auditCiudadana

#auditioria 2013

facebook.com/AuditoriaCiudadanaDeuda

www.auditoriaciudadana.net

Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute
No Devem! No Paguem!

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció