CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dimecres 16 de febrer, concentració en el judici contra l’acomiadament d’Ambrosio Redondo

Dissabte, 12 febrer, 2011

Dimecres 16 de febrer, 11 hores. Judici contra l'acomiadament d'Ambrosio Redondo (Baix Llobregat). Jutjat social 2, Ronda Sant Pere 41, Barcelona.

El company Ambrosio Redondo és un lluitador incansable contra les injustícies que ha viscut en l'empresa en la qual ha treballat més de 40 anys (Soler Almirall, Hayes Weels, Hayes Lemmerz). Una fàbrica que ha canviat de nom i d'amos però que ha tingut sempre a aquest company com exemple d'honestedat i de treball pels drets de tots/es.

En aquesta situació de crisi l'empresa ha tancat, duent la producció a altres centres, i ha aconseguit acabar amb un reducte important de militants de la CGT. Però a més ha volgut donar una lliçó i escarment al company, com exemple per a tots/es, obligant-li a signar un acord lesiu per a la plantilla o es quedava fora d'un acord de jubilació.

El nostre company no ha accedit a empassar-se amb aquesta imposició i l'empresa i els altres sindicats l'han acomiadat amb el nucli de la reforma laboral: els 20 dies per any i 12 mensualitats.

El company denuncia no només el seu acomiadament injust, si no el precedent negatiu per a tots nosaltres que ens enfrontem cada dia a les empreses i que un dia o un altre ens trobem amb xantatges d'aquest tipus.

Ambrosio és un exemple de dignitat i lluita. No s'ha empassat un acord injust i arrisca una gran quantitat de diners que els qui se l'han empassat, ja tenen en les seves butxaques. Però ell està disposat a defensar el principi de la no discriminació perquè els altres no ens trobem amb el mateix en el futur.

Us esperem a la concentració.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció