CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dimecres 17 d’agost: judici contra la CNT-66. Anem a Perpinyà a donar tot el suport. Ni judici, ni desallotjament. Prou repressió!!

Dimarts, 16 agost, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La CGT de Girona ens adherim a la crida de suport a les companyes i companys de la CNT-66 de Perpinyà que estan sent víctimes d'una operació de criminalització i persecució sindical per part del alcalde de Perpinyà Jean-Marc Pujol.

El 17 d'agost, la cita és a les 14h. davant el Tribunal de Gran Instància de Perpinyà, al carrer Bulevard dels Pirineus 5 i a les 19h. a participar en l'àpat de suport a la CNT-66.

Comunicat

Un local sindical és un dret!!

Donat que l'Ajuntament de Perpinyà li denega a la CNT un local sindical, aquesta ocupa un espai públic tancat i sense usar.

Al mateix temps la CNT segueix demanant que se li assigni aquest local o un altre, mitjançant correus a l'alcalde i als consellers municipals i sol.licituds d'audiència.

En la última sessió del Consell Municipal, sol·licitàrem que la qüestió del nostre local figurés en l'ordre del dia. El Sr. Alcalde ens va respondre:

“La Unió Departamental CNT ha de presentar la seva sol.licitud de local al Consell General. »

Denunciem la discriminació que sofreix la CNT ja que 7 unions departamentals de sindicats son allotjades gratuïtament per l'Ajuntament i que nombroses associacions obtingueren un local. La CNT no té permís per a reunir al conjunt dels seus membres en el seu antic local: Ës una vulneració del dret de reunió i del dret sindical.

El Sr. Alcalde també ens ha respòs: “La CNT no es un sindicat apolític."

No obstant, les nostres pràctiques sindicals són lliures de tota interferència política. Es basen en l'Assemblea General i la decisió per la base, els mandats revocables, la solidaritat interprofessional i l'internacionalisme.

Ara, l'Ajuntament de Perpinyà té una sobtada pressa per acabar amb l'assumpte instant un procediment d'urgència contra la CNT-66 davant el Tribunal de Primera Instància per exigir la seva expulsió, mitjançant la força pública si és precís.

Per tant cridem a la solidaritat d'adherents, simpatitzants, associacions ciutadanes, organitzacions sindicals, de tots els que estan preocupats pel respecte del dret sindical i que es rebel.len contra les discriminacions i de qui pensa que el concepte de Democràcia encara té sentit.

Veniu a recolzar-nos el dimecres 17 d'agost a les 14 hores davant el “Tribunal de Grande Instance” de Perpignán, 5 Boulevard des Pyrénées!

I a participar a l'àpat de suport el mateix dimecres 17 d'agost a partir de les 19 hores en el “local des Troubadours”

http://cgt-girona.blogspot.com/2011/08/dimecres-17-dagost-judici-contra-la-cnt.html

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció