CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dimecres 17 d’agost: judici contra la CNT-66. Anem a Perpinyà a donar tot el suport. Ni judici, ni desallotjament. Prou repressió!!

Dimarts, 16 agost, 2011

La CGT de Girona ens adherim a la crida de suport a les companyes i companys de la CNT-66 de Perpinyà que estan sent víctimes d'una operació de criminalització i persecució sindical per part del alcalde de Perpinyà Jean-Marc Pujol.

El 17 d'agost, la cita és a les 14h. davant el Tribunal de Gran Instància de Perpinyà, al carrer Bulevard dels Pirineus 5 i a les 19h. a participar en l'àpat de suport a la CNT-66.

Comunicat

Un local sindical és un dret!!

Donat que l'Ajuntament de Perpinyà li denega a la CNT un local sindical, aquesta ocupa un espai públic tancat i sense usar.

Al mateix temps la CNT segueix demanant que se li assigni aquest local o un altre, mitjançant correus a l'alcalde i als consellers municipals i sol.licituds d'audiència.

En la última sessió del Consell Municipal, sol·licitàrem que la qüestió del nostre local figurés en l'ordre del dia. El Sr. Alcalde ens va respondre:

“La Unió Departamental CNT ha de presentar la seva sol.licitud de local al Consell General. »

Denunciem la discriminació que sofreix la CNT ja que 7 unions departamentals de sindicats son allotjades gratuïtament per l'Ajuntament i que nombroses associacions obtingueren un local. La CNT no té permís per a reunir al conjunt dels seus membres en el seu antic local: Ës una vulneració del dret de reunió i del dret sindical.

El Sr. Alcalde també ens ha respòs: “La CNT no es un sindicat apolític."

No obstant, les nostres pràctiques sindicals són lliures de tota interferència política. Es basen en l'Assemblea General i la decisió per la base, els mandats revocables, la solidaritat interprofessional i l'internacionalisme.

Ara, l'Ajuntament de Perpinyà té una sobtada pressa per acabar amb l'assumpte instant un procediment d'urgència contra la CNT-66 davant el Tribunal de Primera Instància per exigir la seva expulsió, mitjançant la força pública si és precís.

Per tant cridem a la solidaritat d'adherents, simpatitzants, associacions ciutadanes, organitzacions sindicals, de tots els que estan preocupats pel respecte del dret sindical i que es rebel.len contra les discriminacions i de qui pensa que el concepte de Democràcia encara té sentit.

Veniu a recolzar-nos el dimecres 17 d'agost a les 14 hores davant el “Tribunal de Grande Instance” de Perpignán, 5 Boulevard des Pyrénées!

I a participar a l'àpat de suport el mateix dimecres 17 d'agost a partir de les 19 hores en el “local des Troubadours”

http://cgt-girona.blogspot.com/2011/08/dimecres-17-dagost-judici-contra-la-cnt.html