CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Discurs del David Nicot a les portes dels Jutjats de Barcelona, Ciutat de la Justícia, el dia del seu judici

Dilluns, 27 setembre, 2021


No sóc de fer grans discursos així que aniré per feina.
 Primer de tot, gràcies a totes les que heu pogut venir i moltes gràcies també a les que no han pogut però s’han posat en contacte amb mi per transmetre’m la seva solidaritat!
 La nostra unió davant la repressió és molt important.

Estem aquí perquè en el transcurs de la manifestació Llibertària del Primer de Maig de 2018 vaig ser detingut. Al marge d’apallissar-me (fet que provar un mes de baixa IT), durant la detenció no se’m va deixar trucar, ningú em va llegir o explicar els meus drets, ni se’m va comunicar el motiu de la meva detenció fins a la mitjanit o la una de la matinada.
Va ser la gent del meu sindicat qui va avisar a la meva companya i a la Mireia, la nostra advocada.
És per això que penso que són aquests policies que em van detenir i encausar qui haurien d’estar avui asseguts al banc dels acusats.

En fi, he decidit no entrar al judici per denunciar la repressió constant que tant els sindicats combatius com els moviments socials estem patint. També ha influït en la meva decisió la poca o nul·la confiança en aquesta justícia burgesa que deixa en llibertat i celebra a policies torturadors i/o assassins, i que anul·la sentencies contra feixistes, com en el cas Blanquerna.
Una justícia hereva del franquisme, benvolent amb la corrupció i amb el feixisme. Ferrea i implacable contra la classe treballadora i contra totes les que lluitem per un futur mes digne!
Prou repressió!!!

Barcelona, 27 de setembre de 2021
David Nicot

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció