CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dissabte 7 de Juny acte politic i Manifestació per la llibertat d’en Franki a Barcelona

Dissabte, 31 maig, 2008

Dissabte 7 de Juny acte politic i Manifestació

per la llibertat d'en Franki

7 de Juny - Barcelona

Plaça del Diamant (Vila de Gràcia) Barcelona

17:00h Acte Polític

18:30h Manifestació

mes info

llibertatfranki.org


Ja ha passat un mes i en Franki continua empresonat!

Quan es compleix poc més d'un mes de l'empresonament d'en Franki, seguim lluitant al carrer per defensar la seva llibertat incondicional i immediata. La conselleria fa promeses de concessió del tercer grau i diversos polítics fan declaracions favorables a l'excarceració, però el nostre company segueix a la presó, malgrat que una trentena d'ajuntaments catalans han demanat la seva llibertat. A més, considerem que amb el règim obert no n'hi ha prou, ja que aquesta és una altra manera de fer complir una sentència injusta, resultant del blindatge legal dels símbols d'Espanya contra la llibertat d'expressió, heretat del franquisme.

Sabem que el cas d'en Franki no és aïllat. Per això hem preparat un acte on es reuniran lluitadors de l'àmbit polític i sindical que han patit la repressió judicial i policial per denunciar l'ordre establert i les institucions, i guanyar els drets dels treballadors per l'únic camí possible, el de la mobilització.

L'acte començarà a les 17 hores del dissabte 7 de juny a la Plaça del Diamant, a la Vila de Gràcia, i comptarà amb la participació de:

- Ermengol Gassiot, de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa, analitzarà el cas de la bandera i la història de la repressió contra els moviments socials a Terrassa.

- Nuria Brugada, de la campanya de solidaritat amb els encausats per la crema de fotos del Rei.

- Saturnino Mercader, delegat de CGT i president del comitè d'empresa de TMB, explicarà la repressió policial i judicial contra els conductors i conductores en lluita pels 2 dies de descans setmanal.

- Cándido Gómez, de la Corriente Sindical de Izquierdas, que va ser empresonat amb Juan Manuel Martínez Morala, en el marc de les lluites dels treballadors del sector naval de Bahía Gijón contra el desmantellament de les drassanes. Gómez explicarà la mobilització que va forçar la seva posada en llibertat.

Finalitzat l'acte, a les 18:30 hores, començarà una manifestació que recorrerà els carrers de Gràcia i conclourà a la cèntrica Plaça Urquinaona.

SOLIDARITAT ANTIREPRESSIVA DE TERRASSA

Plataforma “La repressió mai no ens tallarà les ales”

5 juny 2008