CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Divendres de negre 21 de setembre 2012 a Barcelona

Divendres, 21 setembre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

DIVENDRES NEGRE 21 DE SETEMBRE 2012

DIVENDRES 21 TORNAREM A SORTIR VESTITS DE NEGRE.

DIVENDRES24SNEGRE

CONTINUEM LLUITANT PER QUÈ NO ENS ROBIN EL QUE ÉS NOSTRE (PAGA DE NADAL, BAIXES D'IT, MOSCOSOS, VACANCES, L'HORARI QUE ESTA A PUNT DE CAURE...).

PRESSIONEM PER ATURAR AQUEST ATRACAMENT

A LA DP A LES 10
(ENS AJUNTAREM AMB ELS DE JUSTICIA, ARXIU DE LA CORONA D'ARAGO I ALTRES DE LA ZONA A ARC DE TRIOMF)

A LES OFICINES A LES 12

DIVENDRES NEGRE 21 DE SETEMBRE 2012

Concentració-Manifestació
Convocants: Treballadors i treballadores d'organismes públics.
Lloc: Arc de Triomf (Barcelona)
Hora: 10h. del matí. del divendres 21 de setembre de 2012

Us comuniquem que, demà a les 10h com cada divendres, els treballadors i treballadores dels serveis públics (en principi de l'Arxiu de la Corona d'Aragó, Jutjats Socials, Servei Públic d'Ocupació Estatal i Tribunal Superior de Justicia de Catalunya) i treballadors/es descupades de l'Assemblea d'Aturats/es de Barcelona, tornarem amb la nostra protesta setmanal contra les retallades: anant a treballar tota la plantilla vestida de negre... ens manifestarem a les 10h. a Arc de Triomf-Passeig Sant Joan de Barcelona.

Des del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SPEE-INEM) també fem extensiva la convocatòria a la cinquentena d'oficines de la provincia, sols o juntament en cada municipi a d'altres col·lectius d'afectats per les mesures antisocials dels Governs.

Com potser coneixereu, no hem aturat les protestes i concentracions-manifestació des del passat 13 de juliol quan el Govern espanyol va decidir un conjunt de retallades a les treballadores i treballadors públics, als treballadors/es desocupats/es i a la classe treballadora en general.

CONTINUEM AMB LA LLUITA!
PROU RETALLADES!

* Telèfons de contacte:
Seccions sindicals SPEE-INEM (CGT-CAT) 9326565565 ext 3036/3038
(mòbils Miguel Angel 656 657 452 Jordi 685 010 627/ Maite 682 328 567)

PROU RETALLADES!

ni treballadores ni estafades. Divendres de negre

Concentració Divendres Negre

Convocants: Treballadors i treballadores d'organismes públics.
Lloc: Arc de Triomf (Barcelona)
Hora: 10h. - 10,30 del matí. d'avui divendres 21 de setembre de 2012

Com cada divendres uns 150 treballadors i treballadores dels serveis públics (de l'Arxiu de la Corona d'Aragó, Jutjats Socials, Servei Públic d'Ocupació Estatal i Tribunal Superior de Justicia de Catalunya) i treballadors/es descupades de l'Assemblea d'Aturats/es de Barcelona, hem realitzat la protesta setmanal contra les retallades manifestant-nos vestits de negre i tallant el trànsit entre Avinguda Vilanova-Passeig Sant Joan-Arc de Triomf a Barcelona.

Les recents retallades que patim els treballadors i treballadores públiques als nostres drets salarials i laborals (supressió de la paga de Nadal, reducció de la cobertura en baixes d'enfermetat, reducció de vacances i dies festius, augment de la jornada de treball) es venen a sumar a una trajectòria de degradació dels serveis públics. Enumerem alguns dels problemes que s'arroseguen des de fa anys: manca de personal, càrregues de treball que s'intensifiquen (per exemple en el cas de l'augment de la gestió de les prestacions d'atur del SPEE-INEM), sense que es cobreixi amb el personal necessari corresponent els diferents serveis; a més en la darrera Reforma Laboral els ERO's i els acomiadaments express ja es poden donar en els serveis públics, com a la pràctica ja s'estan donant, a més, amb molt de personal precari en distintes administracions.

Aixo ja de sumar les mesures que penalitzen les persones aturades i el conjunt de la classe treballadora: Reducció de la cobertura d'atur, acomiadament gairebé lliure amb la Reforma Laboral, penalització del consum a les classes populars (amb la pujada de l'IVA)... mentre s'afavoreix amb milers de milions d'euros a banquers i gran capital.

Volen fer-nos pagar la crisi als i a les de baix. I no deixaren que aixó passi sense alçar la nostra veu de protesta.

Continuarem amb les mobilitzacions.

No és una crisi, és una estafa!

PROU RETALLADES!!

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció