CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Divendres de Negre 28 de setembre 2012 a Barcelona

Divendres, 28 setembre, 2012

DIVENDRES NEGRE 28 DE SETEMBRE 2012

Anem a celebrar la inauguració de l'ANY JUDICIAL!!

Com que aquest any les festes nadalenques seran més aviat tristes, CELEBREM-HO DES D'ARA!!!

Ens HEM convidat a fer costat a il·lustríssimes AUTORITATS(President, Conseller i alts càrrecs de JUSTICIA i...) per expressar-los la nostra JOIA i ALEGRIA!!!

DIVENDRES 28, A LES 11:25 A LES PORTES DE LA DP PER SER A LES 11:30 AMB LA GENT DE JUSTICIA A LA PORTA DEL PALAU DE JUSTICIA AL PASSEIG LLUIS COMPANYS DE BARCELONA.

I A LES OFICINES DE PRESTACIONS A LA PROVINCIA DE BARCELONA CONTINUEM ELS DIVENDRES NEGRES: DE LA TIMIDESA NO EN FEM RES, FEU-VOS LA FOTO VESTITS DE NEGRE I ENVIEU-NOS-LES

VOLEM LA NOSTRA PAGA, VOLEM ELS NOSTRES DRETS!
NI RETALLADES,
NI CONGELACIONS!!

DIVENDRES NEGRE 28 DE SETEMBRE 2012

Concentració
Convocants: Treballadors i treballadores d'organismes públics.
Lloc: Arc de Triomf -Passeig Lluis Companys (Barcelona)
Hora: 11,30h. del matí. del divendres 28 de setembre de 2012

Com cada divendres, els treballadors i treballadores dels serveis públics (de l'Arxiu de la Corona d'Aragó, Jutjats Socials, Servei Públic d'Ocupació Estatal i Tribunal Superior de Justicia de Catalunya) i treballadors/es desocupades de l'Assemblea d'Aturats/es de Barcelona, tornarem amb la nostra protesta setmanal contra les retallades: anant a treballar tota la plantilla vestida de negre... ens concentrarem a les 11,30h. a Arc de Triomf-Passeig Lluis Companys... amb alguna sopresa....

Des del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SPEE-INEM) també fem extensiva la convocatòria a la cinquentena d'oficines de la provincia, en cadascuna de les localitats on estem presents


Divendres Negre 28 de setembre de 2012

CONCENTRACIÓ DAVANT L'ACTE D'INAUGURACIÓ DE L'ANY JUDICIAL

divendres de negre 28s 2012

Convocants: Treballadors i treballadores d'organismes públics.
Lloc: Passeig Lluis Companys, davant del Palau de Justicia de Catalunya (Barcelona)
Hora: 11,30h. - 12h. del matí. d'avui divendres 28 de setembre de 2012

28S DIVENDRES NEGRE ONCENTRACIÓ DAVANT L'ACTE D'INAUGURACIÓ DE L'ANY JUDICIAL BCN

Uns 200 treballadors i treballadores dels serveis públics (Jutjats Socials, Servei Públic d'Ocupació Estatal i Tribunal Superior de Justicia de Catalunya), ens hem concentrat davant el Palau de Justicia de Catalunya, durant l'acte d'inauguració de l'Any Judicial, on assistien diverses autoritats politiques del pais i de la Conselleria de Justicia, escridassant-les a la seva entrada. La policia autonòmica ha impedit que accedissim a l'interior del Palau per manifestar la nostra protesta.

Aquesta concentració s'enmarca dins la protesta setmanal contra les retallades -i ara contra la nova congelació salarial- a les que en sotmet el Govern de l'Estat i el Govern de Catalunya; protestes que venim fent des del passat 13 de juliol.

A les retallades que venim denunciant (robatori de la paga de Nadal, supressió de dies festius i de vacances, penalització económica de les baixes per malaltia...) el Govern Rajoy hi ha afegit ara una de nova: UNA NOVA CONGELACIÓ SALARIAL, que agreujarà encara més la pèrdua de poder adquisitiu d'uns castigats treballadors i treballadores dels serveis públics, el tercer any consecutiu de congelació, a la que es suma la reducció salarial d'un 5% de fa un parell d'anys. Amb un deteriorament de les nostres condicions de treball per la cada cop més reduida cobertura de personal i la degradació general dels serveis públics.


NO ATURARAN LES PROTESTES, NO CALLAREM!

Continuarem amb les mobilitzacions.

NI RETALLADES, NI CONGELACIÓ!!

NI RETALLADES NI CONGELACIONS!

* Telèfons de contacte:
Seccions sindicals SPEE-INEM (CGT-CAT i CCOO) 9326565565 ext 3036/3038

ni treballadores ni estafades. Divendres de negre

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció