CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Dret al propi cos. Avortament Lliure i gratuït ! Crida a concentració a la Delegació del Govern espanyol a #BCN,divendres #20D a les 19h

Dijous, 19 desembre, 2013

De nou el ministre espanyol Gallardón amenaça amb la reforma de la llei d´interrupció voluntària de l'embaràs (IVE). Aquesta retallada suposarà un retrocés de més de 30 anys en el dret de les dones a decidir sobre el seu cos, així com el triomf dels sectors més ultradretans i feixistes del govern i de la societat. La CGT i Dones Llibertàries de CGT defensem el dret de les dones a exercir la maternitat en condicions dignes de treball i de vida. Igualment defensem el dret de les dones a decidir l'interrupció de l'embaràs sense el permís de l'estat, l'església o les lleis reaccionàries. La dona és l'únic subjecte de decisió.

Ens manifestem en contra de la ultradreta civil i eclesiàstica que a l'hora que defensen el dret a la vida, són els responsables directes de les retallades i privatitzacions a la sanitat i empitjorem les condicions de vida de la classe treballadora i les capes populars. Igualment, assenyalem que la contrareforma obligarà a moltes dones a avortar en la clandestinitat amb perill per la seva salut. De nou, seran les dones de classe treballadora, les joves i les migrades les més afectades, aquelles que no poden pagar un avortament a una clínica privada o fora de l'estat.

Ens arriben noticies que ens indiquen que aquest divendres dia 20, al proper "Consejo de Ministros", es portarà a terme la reforma de la llei de l'avortament. Ens trobem doncs, en una situació en que ens cal moure amb rapidesa.

Cal que la CGT es mobilitzi al voltant d'aquesta nova retallada de drets que ens afecta a les dones.

I, per això fem una crida a la concentració a la Delegació del Govern espanyol a Catalunya (C/Mallorca,278 BCN), divendres dia 20 a les 19h. Cal estar atentes a les convocatòries del moviment feminista i començar ja a fer difusió d'aquesta proposta.

- Concentració a la Delegació del Govern espanyol a Catalunya (C/Mallorca 278, Barcelona), divendres dia 20 a les 19h

SECRETARIA DE GÈNERE CGT CATALUNYA

Més informació:

- PÀGINA FACEBOOK GÈNERE CGT CATALUNYA