CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Durant el matí d’avui s’han realitzat dos talls de tràfic a la ciutat de Barcelona, per conflictes laborals en els quals participa la CGT.

Dijous, 24 abril, 2008

Durant el matí d'avui 24 d'abril s'han produït dos talls de tràfic a la ciutat de Barcelona, per conflictes laborals en els quals participa la CGT.

VAGA DE 2 HORES I MANIFESTACIÓ DELS TREBALLADORS DEL INSS I TGSS.

El primer d'ells s'ha realitzat per part de 300 treballadors del INSS i de la TGSS, tallant el trafic a les 10´45 hores en les Carrer Sant Antoni María Claret amb carrer Bailen i realitzant un recorregut que a transcorregut pels carrers Mallorca i Pau Claris fent una concentració en delegació de govern i reunint-nos amb el Secretari General de la Delegació de Govern a Catalunya Senyor Ernesto Bordanada a qui li hem sol·licitat que faci elstramitis necessaris perquè l'actual Ministre de Treball senyor Corbacho rebi al Comitè de Vaga Estatal, posteriorment la manifestació a continuat fins al carrer Aragó amb Passeig de Gràcia enfront de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Les reivindicació d'aquests treballadors entre altres son: augment de plantilla, manteniment d'una plantilla constant en els centres d'atenció al públic, clausula de revisió salarial, recuperació de la perduda del poder adquisitiu que en els últims 15 anys és d'un 20 %.


TREBALLADORS DE LA MULTINACIONAL ATOS ORIGIN

A les 13 hores 250 treballadors de la multinacional Atos Origin han tallat el tràfic de vehicles i del Tranvia l' Avinguda Diagonal a l'alçada del centre Comercial Glories. El tall de trafic ha estat de 20 minuts, fent acte de presència dotacions dels Mossos d'Esquadra encara que no han intervingut en cap moment, posteriorment els treballadors en manifestació han recorregut corejan les seves reivindicacions per el Centre Comercial Glories.

Les reivindicacions son, poder conciliar la vida familiar i laboral i un augment salarial.

Imatges de les protestes

24 D'ABRIL DEL 2008.