CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Edició del llibre “Contra el Olvido y la Injusticia. Resumen Histórico del Grupo Pro Revisión del Proceso Granado – Delgado”

Dimarts, 3 juliol, 2007

Breu Ressenya del llibre

La CGT, a través de la Secretaria de Formació del Comitè Confederal i la Comissió de Memòria Llibertària, ha editat el Resum Històric del Grup Pro Revisió del Procés Granado-Delgado sota el títol “Contra el Olvido y la Injusticia. Resumen Histórico del Grupo Pro Revisión del Proceso Granado – Delgado”.

El text comença fent un recorregut del període de la “Transició Política” i l'Amnèsia Històrica que va suposar, per a concloure ressaltant l'enorme deute que la democràcia té pendent encara amb la justícia, amb la rehabilitació de les víctimes del franquisme i la dictadura. Unes d'aquestes víctimes van ser els companys anarquistes Granado i Delgado, processats i executats il·legalment pel franquisme en 1963 per a donar exemple de repressió brutal contra qualsevol intent de subversió al règim colpista.

El text avança fent un recorregut per la història del grup pro-revisió del procés Granado-Delgado i, per extensió, denunciant el frau i la hipocresia d'un sistema democràtic incapaç de recuperar amb dignitat la seva memòria històrica. Per a CGT, la justícia, la veritat i el dret a la memòria històrica col·lectiva són innegociables.

Les comandes podeu fer-les a la Secretaria de Formació de CGT, C/ Sagunto 15-1º, 28010 Madrid. Tel. 91 447 05 72. Fax: 91 445 31 32. e-mail: sp-formacion@cgt.es

El preu és de 1 euro.

Jacinto Ceacero
Secretari de Formació Comitè Confederal CGT