CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 13 de Novembre, Vaga a l’ensenyament públic de Catalunya contra la LEC

Divendres, 7 novembre, 2008

El proper dijous 13 de novembre, els sindicats de professors i professores USTEC-STEs, ASPEPC-SPS i CGT i les organitzacions d’estudiants Sindicat d’Estudiants, Sindicat d’Estudiants del Països Catalans, Estudiants en Acció, Associació d’Estudiants Progressistes i les Assemblees de les Facultats de Mundet i Raval de la Universitat de Barcelona hem convocat vaga a l’ensenyament públic de Catalunya.


Aquest vaga té com a objectiu fonamental rebutjar i exigir la retirada del projecte de Llei d’Educació de Catalunya, que inicia els tràmits parlamentaris, i que suposarà un trencament del model d’escola pública, la seva subordinació als centres privats concertats, la manca de mesures concretes en suport d’un ensenyament públic de qualitat, la privatització de molts trams de l’ensenyament, la introducció de mètodes i models de gestió privada en els centres públics, la desregulació de les condicions laborals del professorat...

També contra l’aplicació del Pla de Bolonya en els estudis universitaris que provoca la degradació de les titulacions ordinàries i l’encariment de doctorats, graus, màsters... amb la consegüent exclusió dels i de les estudiants de les classes populars.

La vaga no ha estat convocada per CCOO i UGT.

Davant de la importància que la mobilització sigui el més massiva us convidem (afiliats/ades, delegats/ades) a que ens doneu suport i participeu en les manifestacions i concentracions:

Barcelona: 12h manifestació de plaça Universitat a plaça Sant Jaume (cita prèvia 11:30h Bar Estudiantil)

Girona: 13h concentració davant els Serveis Territorials (Ultònia, 13)

Lleida: 13h manifestació des dels SSTT (Pica d’Estacs , 2) fins la plaça Víctor Siurana

Tarragona: 13h manifestació de plaça Imperial Tarraco fins als Serveis Territorials

Tortosa: 13h concentració als Serveis Territorials (Mare de Déu de la Providència, 5)

Federació d'Ensenyament CGT Catalunya

www.cgtcatalunya.cat/cgtense