CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 14 de Novembre ens veiem al carrer, ens veiem a la vaga general

Dimarts, 13 novembre, 2012

Salut, companyes i companys:

Després de l'última Vaga General els problemes pels quals estan passant les i els treballadors i els col·lectius socials més desfavorits s'han agreujat. Ni el Govern ni la Patronal ni els Mercats han canviat absolutament res en relació amb les seves polítiques antisocials.

Per contra, després de l'última Vaga ha augmentat el nombre de persones aturades, s'endureixen les retallades de drets fonamentals per a nosaltres: treball, habitatge, sanitat i ensenyament…. i planegen també les amenaces sobre del sistema públic de pensions.

Es pretén una dilapidació de qualsevol resta dels drets conquistats per la classe treballadora, transformant la nostra existència en una sort de “plaça pública” on mercadejar amb les nostres vides, amb la nostra supervivència, amb el nostre futur i el que és més greu si cap amb el futur de les generacions esdevenidores. Tot val, tot està en venda.

Però per a nosaltres i nosaltres ni tot val, ni tot està en venda, per a la CGT la lluita i la mobilització social contra aquestes polítiques i aquest sistema neoliberal ha de continuar, ja que, aquest va ser el compromís adquirit davant el clam que es va transmetre en els carrers l'anterior Vaga General.

Aquesta és la nostra lluita, aquí i ara. Contra les actuacions del capital que fomenten l'atur, la retallada de drets socials i individuals, contra la precarietat i l'explotació de la classe treballadora, contra les polítiques de retallada de la Troica. Pel repartiment del treball i la riquesa.

La CGT està en la lluita i vol seguir fent-lo al mobilitzar-se en coordinació amb la resta de moviments i organitzacions socials, sindicals, veïnals, estudiantils. Aquest és un pas més; però un pas molt important. Aquest 14N totes a la Vaga contra els mercats, la patronal i el Govern, contra el capitalisme en totes les seves variants.

El 14N treballem juntes perquè la Vaga sigui un èxit inqüestionable. El 14N el nostre lloc està en el carrer amb totes les persones que, com nosaltres, desitgen parar aquest sense sentit i construir un món més solidari, fraternal, just i lliure dels lligaments dels “mercats”.

Des del Secretariat Permanent ens posem a la vostra disposició per a qualsevol cosa que pugueu necessitar i us donem ànim per a aquestes jornades de treball per a fer possible que la Vaga General sigui un èxit.

Sabem que aquestes últimes hores requereixen d'un esforç extra de militància que sabem que tota la militància i afiliació està preparada per a realitzar. Ànim, a més del suport rebut en els espais virtuals, tindrem també el suport directe en la jornada de Vaga i en totes les manifestacions de llarg a llarg de tot el territori i estarem també en lluita juntament amb la resta de companyes i companys europeus.

Salut i Encert.

ENS VEIEM EN EL CARRER, ENS VEIEM EN LA VAGA GENERAL.

Secretariat Permanent Comitè Confederal CGT

Attached documents