CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 15-M de Barcelona prendrà els carrers per les festes de La Mercè

Dimarts, 18 setembre, 2012

Cartell Mercè Indignada

Divendres 21 de setembre a les 19h. a la plaça St. Jaume: Pregó alternatiu i manifestació.

Dilluns 24 de setembre a les 11h. a la basílica de la Mare de Deu de la Mercè: Boicot a la Missa, i missa alternativa.


REDACCIÓ DIRECTA | 15/09/2012

Assemblees de barri i altres col·lectius vinculats al 15-M barceloní preparen accions de protesta per la festa major de Barcelona de finals de setembre, La Mercè. Les protestes tindran dos plats forts. Divendres 21 a les 19h a la plaça Sant Jaume es llegirà un pregó popular alternatiu a l'oficial, que enguany llegirà el director de l'Institut de Ciències Fotòniques Lluís Torner. Dilluns 24, a les 11h, les feministes indignades celebraran una missa alternativa a la que es celebrarà a la Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, que han anunciat que boicotejaran.

Sota el lema “Per La Mercè prenem el carrer”, el 15-M pretén fer-se sentir “davant les retallades i les imposicions” i per avançar cap a la vaga general. Podeu seguir el curs dels esdeveniments a l'etiqueta de Twitter #BoicotMercè.

Solidaritat amb Andreu de Cabo

Aquest però no serà l'únic acte de protesta que tindrà lloc durant les festes patronals de Barcelona. La plataforma de persones solidàries amb Andreu de Cabo, treballador de TMB acomiadat per l'empresa per dur a terme tasques sindicals, també crida a protestar per La Mercè. Coincidiran en temps i espai amb el 15-M, ja que sota el lema “Andreu de Cabo readmissió, Xavier Trias culpable: anem a per tu” es faran sentir tant al Pregó, divendres 21, com a la missa, divendres 24.

http://www.directa.cat/noticia/15-m-barcelona-prendra-els-carrers-merce