CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El 15D es va portar a terme una nova jornada de lluita per la readmissió de la companya Charo, acomiadada per Nidec‏

Diumenge, 18 desembre, 2011

Aquest passat dijous 15 de desembre es duien a terme noves accions de protesta en suport de la companya Charo Luchena. Pel mati una nova aturada per part dels treballadors/es de Nidec, empresa situada a Santa Perpètua de Mogoda, era la primera acció del dia que es feia per exigir la readmissió de la companya. Després un grup de companys/es del sindicat marxàvem fins al consolat del Japó a Barcelona per entregar-li una carta al consol d´aquest pais ( que adjuntem amb aquesta crònica ). S'ha de destacar la gran presència policial que hi havia al voltant del consolat, un cop arribats el senyor Hidehiro Tsubaki accedia a rebre'ns i baixar fins l'entrada on li entregarem la carta.

Després per la tarda una manifestació que començava davant de l´Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda fins arribar a la fàbrica aplegava al voltant de 130 companys/es. Un cops arribats a la fabrica, es donava inici a una nova aturada del torn de tarda. En la mateixa manifestació s´ha de destacar que les crides en favor de la readmissió de la companya van ser constants, i que els crits de la mateixa van traspassar els murs del silenci que volen imposar els i les caps de Nidec de Santa Perpètua. I que podeu estar ben segurs que van arribar als seus despatxos..

Volem agrair el suport i la solidaritat dels treballadors/es de Nidec que van participar en la manifestació i aturada, així com als companys/es del sindicat de Sabadell, Berga, Barcelona, Manresa, Ensenyament, i altra gent solidària fora del sindicat com l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, i Assemblea pels Drets Socials de Granollers i dels Indignats de Mollet i Montmeló entre d'altres.

No ens aturarem fins que la companya sigui readmesa. Charo readmissió JA!!

CGT del Vallès Oriental

http://charoreadmissio.blogspot.com/2011/12/15d-nova-jornada-de-lluita-per-la.html